pixel

Обучителен семинар: Въведение в проектирането с Revit LT 2014

РК София-град съвместно с РК София-област и CADpoint организират обучителен семинар на тема „Въведение в BIM проектирането с Autodesk Revit LT 2014”, който ще се проведе на 10.07.2013 (сряда) от 14:00 в Зала 2 на ЦДА (Кракра 11). Семинарът е безплатен за членове на КАБ. Регистрацията за участие става чрез изпращане на три имена и рег. № в КАБ на [email protected].

Регистрация: 14.30-15.00ч

I Част – Създаване на модел на еднофамилна сграда: 15.00-16.20ч. Запознаване с интерфейса на програмата. Базови работни настройки. Създаване на терен. Създаване на ограничителни линии. Изграждане на стени /външни и интериорни/, врати, прозорци и др. Разпределения, интериорни елементи, санитарни помещения и елементи. Създаване на окачан таван. Изграждане на покрив, комин, олуци и др. Оформяне на дворното пространство – озеленяване, дървета и др. Експорт на модела за специалности и възложителя.

Кафе пауза: 16.20-16.50ч

II Част – Създаване на проектната документация на модела: 16.50-18.00ч. Добавяне на модел от специалностите – конструкциии др. Съгласуване. Промени. Оформление на чертежите – разпределения, разрези, фасади – генериране, котиране, филтри и визия. Генериране на площи и таблици довършителни работи на помещенията. Създаване и избор на листове за печат. Разположение на изгледите върху чертежа. Таблици /спецификации/ на материалите и елементите – дограма, настилки и др.
– Създаване на тримерни изгледи. Филтри, осветление, материали. Експорт на модела в 2D и 3D *dwg файл, *jpg файл и експорт към 3dsMAX.

III Част – Свободна дискусия: от 18.00ч

Mестата са ограничени.

 

Може да харесате още...