pixel

Огледалце, огледалце, остани си на стената

Hodgson Mirror

Лепилото Hodgson Mirror прилепва добре към повечето непорести повърхности като боядисана мазилка или дърво, керамични плочки и стъкло. Тъй като е устойчиво при висока влажност, то е подходящо за използване в бани, кухни, съблекални и фитнес зали. С него могат да се фиксират огледала, плочки за кухненски гръб, стойки, огледални плочки и стъклени панели. Hodgson Mirror Adhesive е тестван за съвместимост с всички известни бои за огледални основи и може да се похвали с отлично механично захващане на повечето видове огледални покрития – една традиционно трудна основа за успешно фиксиране.

С продукта на Hodgson инсталирането на огледала става безопасно и лесно. Лепилото се втвърдява бързо, затова в повечето случаи временната опора може да бъде премахната в рамките на 24 часа.

Hodgson Mirror Adhesive е безопасно и лесно за използване. То не е корозивно, няма мирис и е готово за употреба в тубичка от 310 ml, която пасва на стандартен пистолет. За успешно залепване, оптимално втвърдяване и механично захващане Hodgson 817 трябва да се полага в ленти с ширина 10 мм и дебелина 2 мм. Огледалото трябва да се поддържа за около 24 часа. Ако въздухът циркулира свободно около краищата на огледалото, лепилото ще се втвърди бързо и ефективно.

Може да харесате още...

Izolacii.eu