Органична декоративна силиконова мазилка Caparol Silicon Fassadenputz

Silicon

Финишният слой на фасадата е много важен елемент, който е от съществено значение за здравината на топлоизолационната система.

Caparol Silicon Fassadenputz – органична декоративна силиконова мазилка, която гарантира здравина и устойчивост на фасадата!

Силиконовите мазилки са препоръчителни, тъй като са много по-устойчиви във времето, както по отношение на здравина, така и по отношение на цветовете. Освен това те имат свойството да се самопочистват (дъждът отмива натрупалия се прах и други органични елементи) и са устойчиви на влажен климат –  препоръчителни са за сгради по черноморието.

Caparol

Caparol Silicon Fassadenputz се предлага в драскана и влачена структура. Продуктът се отличава с:
– Висока пропускливост на водни пари;
– Устойчивост на агресивни фактори на околната среда;
– Екологична, с приятен мирис;
– Лесна обработка;
– Водоразредимост.

Silicon Fassadenputz се тонира по картел Fassade A1 – специално разработени цветове с неорганични пигменти, които гарантират дълготрайност на цвета.

Качествата на едно фасадно покритие, както и неговата дълготрайност се определят от два основни показателя – водопоглъщаемост и паропропускливост, които при силиконовата мазилка имат високи показатели.

Повече за продукта може да видите на сайта на Caparol или директно на място в шоурум Caparol, на адрес Манастирски ливади изток, бл. 19.

Може да харесате още...