pixel

Перфектни повърхности с шпакловки и фугопълнители Knauf Perfect Surfaces

knauf

В строителната индустрия безупречното изпълнение на повърхностите има съществено значение за покриване на съвременните стандарти за високо качество. Традиционно германската фирма Кнауф се стреми да предоставя иновативни и надеждни решения както за професионалните строители и строителни бригади, така и за майсторите-любители.

Серията продукти Perfect Surfaces на Кнауф е логично продължение на утвърден стандарт, предлагайки висококачествени шпакловки и фугопълнители, които гарантират перфектни повърхности и дълготрайност на резултата на завършените обекти.

Какво представлява линията Perfect Surfaces?

Серията продукти Perfect Surfaces на Кнауф предлага съвременни решения за подготовка и обработка на повърхности в строителството. Независимо дали става въпрос за запълване на напуквания или за облицовка на стени и тавани, шпакловките и фугопълнителите от тази линия предоставят перфектни резултати и гарантирана издръжливост. За всеки проект, който изисква безупречна повърхност – доверете се на Knauf Perfect Surfaces.

Продуктите се отличават с висока степен на адхезия и устойчивост на износване, което ги прави идеални за завършване на стени и тавани.

Предимства на серията Perfect Surfaces:
– изключителна здравина и устойчивост на повърхността;
– лесно нанасяне и обработка на продуктите;
– висока адхезия към различни материали;
– бързо изсъхване и готовност за последващи завършващи слоеве.

Продукти от серията Perfect Surfaces:

Шпакловъчна маса Кнауф Uniflott – това е класическата гипсова шпакловка, която се използва за запълване на малки дупки, напуквания и неравности в стени и тавани. Тя осигурява гладка и равномерна повърхност, готова за боядисване или тапетиране.

knauf

Универсален готов фугопълнител и шпакловка Knauf Super Finish – подходящ за ръчно и машинно полагане. За фугиране и шпакловане на гипсови плоскости и стени, измазани с мазилки.

knauf

Суперфина готова шпакловка Knauf Finitura – за постигане на желаните гладки и изключително фини повърхности. Обработва се лесно благодарение на пастообразна си консистенция и свързващи свойства. Ниска абсорбация на боя при обработка на повърхността с Finitura.

knauf

Универсален готов фугопълнител и шпакловка Knauf Fill&Finish – за завършване на фугите на гипскартонени плоскости и за изравняване на мазилки с много лошо качество на изпълнение. Формула Easy Sand (лесно шлифоване) – ако е нужно, се шлифова ръчно без използване на машини.

knauf

Всички продукти може да разгледате тук.

Икономично. Майсторски. Перфектно.

Повече технически характеристики и начин на полагане на продукти за запълване и завършване Perfect Surfaces на Кнауф научете на сайта.

Може да харесате още...