Плочки за тераса от типа Royal от подови системи Ostacon


Тези подови плочки намират много добро приложение за стари тераси, чиито под е в добро състояние, но се нуждае от освежаване. Те са направени от устойчив на UV лъчи и атмосферни условия полипропилен, имат висока стабилност, перфорирана повърхност и дренажна система за бързо отвеждане на дъждовната вода. С помощта им стари и неугледно изглеждащи тераси могат да бъдат модернизирани и върнати към нов живот.

Замърсяванията преминават през повърхността им, не са видими и бързо се отстраняват.

Лесната клик система свързва отделните плочки без видими фуги. Това придава цялост на повърхността на терасата, като отделните плочки са едва забележими.

При покриването на по-големи площи трябва да се държи сметка и за поведението на материала при разширения и свивания в резултат на температурни колебания – при монтажа специални разширителни лайсни се поставят на определени разстояния. Те поемат температурните разширения и предпазват повърхността от увреждания.

Плочката за тераси Bergo ROYAL е най-продаваната пластмасова плочка в световен мащаб и междувременно е завоювала статут на класика сред тези продукти.

Единичната плочка от вида ROYAL на OSTACON е висока 14 мм и е с размери 300 х 300 мм. Цялата конструкция на плочите е гъвкава и с времето се адаптира към подовата повърхност.

Плочите имат много добра цветова устойчивост във времето – след 10 години тя представлява 95%, като производителят съобщава, че няма друг продукт на пазара с подобни характеристики. Плочите ROYAL се предлагат с 10-годишна гаранция.

Налични са различни цветове на плочите, което дава възможност за индивидуален дизайн на подовата повърхност.

Монтажът е бърз и лесен благодарение на удобната клик система. Гумен чук и електрически трион са достатъчни за завършването на всеки проект.