Матов лак на Remmers с ефект срещу пръстови отпечатъци

PUR BML-215-Brillant-Mattlack

Брилянтният матов лак PUR BML-215-Brillant-Mattlack на Remmers е разработен специално с ефект против пръстови отпечатъци. Със своите степени на блестене (мат и приглушен мат), той е идеален за използване при обработка на повърхности на кухненски мебели без дръжки. Освен това лаковата система 2K-PUR може да бъде употребена за много други приложения – например при висококачествени мебели за банята или дневната.

Брилянтният матов лак е особено впечатляващ с високата си устойчивост на механични натоварвания и домакински химикали. Поради тази причина продуктът е идеален за завършващо лакиране на обработени с цветен лак повърхности и тъмна или байцвана в тъмни нюанси дървесина.

PUR BML-215-Brillant-MattlackНевидимата лакова повърхност е особено убедителна за дърво с безцветна структура. В резултат на това лакът е изключително подходящ като финишен слой за нанасяне върху цветни лакови покрития в случаите, когато е важно да се запази цвета им и да не се стигне до неговата промяна след лакирането.

В условията на постоянно нарастващо търсене на матови и в същото време функционални мебелни системи с висока устойчивост, матовият лак PUR BML-215 осигурява допълнителни предимства особено при изразено матовите повърхности на мебели без дръжки.

За повече информация – www.remmers.bg.

Вижте също...