Плоският покрив Avalis дава свобода на действие

Avalis

С новото архитектурно решение  Avalis Solarlux вече има и топлоизолиран плосък покрив в своето портфолио, при който архитектурната естетика, гъвкавост и модулност, както и енергийната ефективност образуват едно цяло. Avalis възприема принципите на модерността и предлага хармонична структура на пропорциите, която знае как да убеждава със своя вечен дизайн. В допълнение, той може да бъде интегриран много гъвкаво в голямо разнообразие от строителни задачи и стилове.

За кратко време топлоизолираният плосък покрив Avalis стана добре обмислено разширение на жилищното пространство: позволява възможно най-голяма прозрачност при отлична топлоизолация и непропускливост. Като основа служи дървена конструкция, която е изработена по поръчка, залепена е минимум петслойно и е устойчива на дифузия на парите. Уплътнението, изолацията, засенчването и вентилацията могат да бъдат конфигурирани и решени от системата.

Два варианта на дизайн
Avalis се предлага в два варианта. Надвесът на покрива с наклонен ръб предлага малка широчина на лицето. При права версия може да се интегрира система за засенчване. По избор може да се направи място за интегриран и автоматично управляем покривен прозорец, който пропуска дневна светлина и се предлага в различни профилни материали. Слънцезащитата се гарантира от подстъклена тента в комбинация със слънцезащитно стъкло или покривна тента.

Сгъваемите стъклени стени Solarlux или тънкият плъзгащ се прозорец Cero предлагат различни опции за прозрачната подструктура. И двете системи се вписват безпроблемно в минималистичния дизайн и отварят разширеното жилищно пространство навън чрез мащабно остъкляване.

Изработена по поръчка конструкция от масивно дърво
Вертикалните сенници предпазват от силна слънчева светлина. Натрупващата се дъждовна вода се отвежда с наклон от два процента и се оттича незабележимо през страничен отвод. Всеки покрив Avalis представлява направена по поръчка конструкция от масивно дърво. Прозорците, осветлението и други елементи могат да бъдат конфигурирани според нуждите. Тъй като това е топлоизолиран плосък покрив, има различни възможности за дизайн.

По този начин Avalis предлага много възможности за реализиране на нови идеи. Благодарение на високата степен на предварителна изработка, сглобяването може да се извърши за кратко време, а Solarlux се грижи и за статичните изчисления.

Може да харесате още...