pixel

Подова настилка със свежи акценти

ecoBasis

Повече от 70 години гуменият под Noraplan uni вдъхновява архитекти и проектанти по целия свят. Повърхността вече е ревизирана и се появява с нова цветова палитра от 16 стандартни цвята. Осемте неутрални сиви и бежови тона са допълнени от осем модерни цвята – от два различни нюанса на синьото до топло червено и слънчево жълто.

С матовата си едноцветна повърхност настилката е едновременно елегантна и ненатрапчива, поради което може да се използва универсално както в обществени сгради, така и в учебни и здравни заведения или в модерни офиси.

ecoBasis

Тя може да се полага без фуги – голямо предимство, тъй като повърхността изглежда визуално еднаква и сякаш е направена от едно цяло парче. Предлага се и възможност за творческо интегриране на инкрустации, които се изрязват до милиметър с максимална прецизност във фабриката на Nora във Вайнхайм. Независимо дали става въпрос за система за обозначаване, фирмено лого или инкрустация  – въображението ви практически няма граници. Възможността за покриване на мебелите с Noraplan uni също е популярен избор за интериорния дизайн. Нискоемисионната подова настилка е удостоена с наградата „Син ангел“ (DE UZ 120), австрийската екомаркировка UZ 42 и швейцарската оценка ecoBasis.

Снимки: Ralf Richter, Andreas Tauber

Може да харесате още...