pixel

Последен шанс за участие във фотоконкурса на КСЕЛА Германия

Ytong

„Моята скулптура от YTONG“

До 17 Ноември 2013 г. имате въможност да участвате в организирания от КСЕЛА Германия фотоконкурс „Моята скулптура от YTONG“. За целта всеки участник трябва да качи снимката на своето произведение.

Имате шанс да спечелите страхотни награди!

Определянето на победителя ще бъде чрез онлайн гласуване, което ще се проведе в периода 18 Ноември – 01 Декември.

Етапи на конкурса:

Стъпка 1: Изпратете снимка заедно с другата необходима информация (име, e-mail, име на снимката) до 17 Ноември 2013 г. Формулярът за участие се намира тук. Снимката ще бъде качена на официалния сайт на конкурса: www.ytong-dein-stein.de.

Стъпка 2: На 18 Ноември 2013 г. ще започне онлайн гласуване за всички качени снимки. Сподели снимката си в социалните мрежи и помоли приятелите ти да гласуват за теб!

Стъпка 3: Последният ден за гласуване е 1 Декември 2013 г. Можете да изберете между 1 и 5 точки за всяка снимка. Снимката с най-висок брой точки печели първа награда! Първите десет ще спечелят грантирани награди от YTONG!

Стъпка 4: Победителите ще бъдат информирани по e-mail след края на конкурса. Бъдете внимателни при попълването на формуляра!

Всички участници, условията на конкурса, както и наградите можете да видите на официалния сайт на конкурса: www.ytong-dein-stein.de

Xella


YTONG в България

Производство на YTONG в България започва през 1994 г. Ксела България ЕООД, част от Xella International, е единственият производител на продукта у нас. YTONG се произвежда от екологично чисти суровини – пясък, варовик, гипс и вода. Производствената технология е ориентирана към снижаване на енергоемкостта и допринася за запазване на екологичния баланс на планетата. YTONG е подходящ за жилищни, административни, индустриални и селскостопански сгради.

Xella International GmbH е една от най-големите компании за строителни материали на немския и европейския пазар със седалище в Дуисбург, Германия. Xella International осигурява работа на над 6 700 сътрудници в 90 завода в 19 страни по света.
Xella International продължава да разширява своята дейност, като заводи за производство на YTONG вече са открити и в близост до Москва, Пекин, както и в Мексико.

Може да харесате още...