pixel

RÖFIX отпразнува с грандиозно парти двоен юбилей

Roefix

RÖFIX отбеляза впечатляващ двоен юбилей – 125 години от създаването и в Австрия и 10 години присъствие в България заедно със служители, дистрибутори, архитекти и проектанти, строители и др. партньори на фирмата.

Пред многобройните си гости  на тържеството в град Септември г-н Торстен Биба, Регионален Управител на RÖFIX за Югоизточна Европа и управителят на Рьофикс България инж. Красимир Христов, бяха категорични, че успехът на компанията би бил немислим без партньорите, клиентите и служителите.

Roefix - 125 години

Кметът на община Септември, на чиято територия е единият завод на Рьофикс, благодари на компанията за стабилното присъствие и връчи на господата Биба и  Христов почетните плакети на общината.

Roefix празник

За доброто настроение на гостите се погрижиха местният детски танцов ансамбъл „Загоровче”, внушителните танцьори от формация „Елика”, рок група “Sky” и младият талант на гр. Септември – певицата Мариета Петракиева.

Roefix 10 години в България

В по-късната част на вечерта водещият на събитието Павел Владимиров от Нова телевизия прикани двамата управители да разрежат юбилейната торта.

Може да харесате още...