pixel

Само няколко стъпки до дървена повърхност с контролирани емисии

Osmo

С 2K Wood Oil от Osmo професионалистите могат да създадат завършени, тествани за емисии повърхности само за един ден. Благодарение на ефективността, икономичната обработка, изключително кратките времена на съхнене и голямото разнообразие от цветове, продуктът е подходящ за всички видове дървесина на закрито.

Със своите системи за нанасяне на покрития, базирани на натурални масла и восъци, Osmo предлага на професионалистите богата сертифицирана продуктова гама, която е подходящо решение за всеки отделен проект и гарантира здравословен начин на живот и устойчивост.

Продукт, който обещава перфектни повърхности и е специално адаптиран към нуждите на професионалистите, 2K Holz-Öl е първото еднослойно двукомпонентно масло без разтворители за вътрешна употреба на Osmo.

Osmo

Защитава трайно дървото, абсолютно безвреден е за здравето и образува дишаща и много устойчива повърхност с отворени пори. Това го прави особено подходящ за използване върху паркети и дървени подове, подложени на интензивно натоварване, или върху мебелни повърхности както в частни домакинства, така и в търговски площи.

Само с няколко стъпки 2K Wood Oil осигурява успешен резултат. Първо се избира желаният цветен тон – на разположение са десет цвята и безцветен вариант, които могат да се смесват на място по желание.

Предлага се всичко – от безцветен мат, през благороден коняк, до изразителен черен прозрачен цвят. Един литър масло е достатъчен за до 50 м².

Компанията е представена на българския пазар от Osmo България.

Снимки: Osmo

Може да харесате още...