pixel

Semmelrock Stein+ Design представя изложба „Красота, качество, функционалност“ – I-ви етап

Настилките са важен компонент, когато става въпрос за оформяне на градската среда. Независимо от големината и предназначението на пространството постигането на хармонична визия е от първостепенно значение. Тук именно идва ролята на настилката и възможностите които предлагат различните формати, цветове и начини на подреждане.

За да се избере правилната настилка трябва да се предвидят множество фактори, но основните три са качество, функционалност и красота.

В първия етап на изложбата Semmelrock Stein+ Design представя обновени обществени пространства в Търговище, Трявна и с. Голямо Белово. Всяко едно от населените места носи свой заряд и уникален облик, в които хармонично се вписват различните естетически решения, които предлага Semmelrock.

Изложбата можете да разгледате във фоайето на сградата на Съюза на архитектите до 30 юни 2015г. Работно време за посещение от 9 до 18 часа, вход свободен.

Допълнителен снимков материал, интервюта на архитектите, повече за продуктите използвани в проектите можете да намерите и он-лайн на страницата на Semmelrock – www.semmelrock.bg в раздела „референтни обекти“.

 

Може да харесате още...