pixel

Система за акустични тавани HeartFelt® Origami

Hunter Douglas

HeartFelt® Origami от Hunter Douglas е допълнение към филцовите таванни системи, които вече са в колекцията HeartFelt®: таванна система, чиято форма и укрепване се основават на техники за сгъване на оригами.

Тя предлага не само уникален естетически завършек, но също така осигурява изключителни акустични характеристики. Комбинацията от материала и формата на оригами при сгънатите панели придава на всяко пространство много отличителен вид и усещане. Тя създава допълнителна твърдост на филцовите панели и осигурява изключително благоприятни акустични свойства.

HeartFelt® Origami е много практичен начин за създаване на твърдост в материала без добавяне на други продукти или съставки. Това позволява на HeartFelt® Origami да играе основна роля в желанието и постигането на кръгови и устойчиви строителни техники. В същото време крайната форма, игриво пространство от триъгълници, води до високоефективно звукопоглъщане.

Hunter Douglas

Hunter Douglas’ HeartFelt® Origami се предлага в 3 различни форми, които приемат окончателния си модел по време на монтажа чрез линии на сгъване и разрези. Понастоящем се предлагат само плочки с размери 600×600 мм за всичките 3 форми.

HeartFelt® Origami е нелинейна таванна система, изработена от нетъкани термоформовани PES влакна. Предлагат се 5 различни размера и нюанса, които ви дават много свобода да изберете форма или комбинация от форми, които най-добре подхождат на вашето пространство.

Снимки: Hunter Douglas

Може да харесате още...