Сложете край на локвите с Deko Di Marmo

Deko Di Marmo

Deko Di Marmo е декоративна, безфугова подова настилка с отворена структура, състояща се от калибрирана мраморна фракция и свързваща прозрачна полимерна смола. Подходяща е за полагане както в екстериора, така и в интериора. Системата е с подчертани естетически, дрениращи, противохлъзгащи и звукопоглъщащи функции. Настилката може да се използва при изграждане на:
– алеи и тротоари;
– тераси;
– зони около басейни, шадравани и фонтани;
– подходи към гаражи и паркинг зони;
– СПА центрове;
– търговски центрове;
– шоуруми, изложбени зали и др.

Дрениращата функция на системата Deko Di Marmo я прави особено подходяща за приложение в зони, където бързото и надеждно отвеждане на повърхностния воден отток на настилката е от съществено значение. Благодарение на дрениращата функция се предотвратява образуването на локви. Настилката благоприятства и поддържането на водния баланс, чрез отвеждане на дъждовната вода към почвата.

Уверете се в дренажната способност на настилката Deko Di Marmo

Дренажният капацитет на системата Deko Di Marmo в съчетание с изграден под нея дренажен бетон е не по-малък от 200 л/м² в мин., като пропускателната способност може да се увеличи още, съобразно избора на подходяща фракция при изграждането на дренажния бетон. Системата Deko Di Marmo се прeдлага в 13 цвята от калибрирана мраморна фракция.  Калибровката позволява постигането на максимален уплътнителен ефект, лесно подравняване и почистване на настилката, а облата структура на камъчетата придава усещане за комфорт. Настилката е UV-  и атмосфероустойчива, като мраморните камъчета не изменят цвета си с течението на времето. Почиства се лесно с водоструйка или пароструйка.

Бързо и лесно почистване на настилката

Повече за настилката Deko di marmo може да намерите тук.