pixel

Специална отстъпка за топлоизолационни плочи Multipor на Стройко 2013

На щанда си на специализираното строително изложение СТРОЙКО 2013 КСЕЛА България, производителят на YTONG, представя най-новите си продукти от серията YTONG и минералните топлоизолационни плочи Multipor.

41-о издание на специализираното строително изложение отваря врати за посетители на 16 октомври от 10 ч. и ще продължи до 22-ри. Щандът на YTONG и Multipor ще бъде на разположение в централното фойае на Националния дворец на културата в София (НДК). Там специалистите на YTONG ще отговарят на всички зададени въпроси и ще дават професионални решения за вашия дом.

Специално за изложението, от КСЕЛА България са подготвили 15% отстъпка при покупка на минерални плочи Multipor.

Multipor е отличен заместител на класическите топлоизолационни материали при изграждане на топлоизолационни системи,  при саниране на стари сгради или при новостроящи се нискоенергийни или дори пасивни къщи.

В световен план YTONG е водещ модерен материал в енергоефективното строителство. При експлоатация на жилища, изградени с продуктите YTONG, разходите за отопление и охлаждане са значително по-малки поради добрата топлоизолация, а това означава по-малко емисии въглероден двуокис в атмосферата.

Може да харесате още...