Tejas Borja на изложението Rebuild 2019

tejas borja

Tejas Borja ще бъде част от тазгодишното издание на изложението Rebuild (17 до 19 септември в IFEMA (Мадрид), следвайки линията на компанията, която насърчава иновациите при високотехнологичните керамични изделия и модерните строителни системи за скатни покриви.

По време на събитието ще бъде представена гамата от керемиди BorjaJET с дигитален печат Inkjet, уникална в света, получила международно признание от известни архитекти и дизайнери. Тези ексклузивни облицовки са перфектно оформени върху керемидата за плосък покрив Flat-5XL, уникален продукт, който се слави като най-голямата керамична плочка на пазара при използването както на покривни, така и на вентилирани фасадни системи. Продуктът FLAT-5XL BorjaJET наскоро бе отличен и с награда Red Dot Product Design Award 2019.

borja

Имайки предвид необходимостта от подобряване на енергийната ефективност и качеството на скатните покриви, Tejas Borja ще представи още и цялостната си система за покривна изолация с максимална енергийна ефективност Borjatherm.

borjatherm

Събитието Rebuild представлява уникална иновационна платформа за стимулиране на строителния сектор. Място, на което професионалистът в сектора попада в специализирана среда, където да намери най-новите продукти, материали, решения и услуги. Rebuild е насочен към производители и дистрибутори, които искат да:
– представят новите си продукти;
– научат повече за новите строители, разработчици, компании, архитекти и дизайнери;
– получат информация за предстоящи проекти в областта;
– намерят нови професионални партньори.

rebuild2019

Rebuild е домакин на Националния конгрес за модерна архитектура и строителство 4.0. – пространство за откриване на нови материали, най-новите технологии и най-иновативните строителни системи. Неизбежна среща за професионалиста, който иска да повиши своята дейност до най-високото ниво на конкурентоспособност и иновации. Ето и само някои от акцентите на събитието:
– как да проектираме и изграждаме нови пространства с виртуална реалност;
– новият технически строителен код;
– IoT в управлението на сгради;
– eнергийна ефективност в жилищното строителство;
– нови профили и професионално обучение за обновен сектор.

В допълнение към Fair-ShowRoom и Националния конгрес за модерна архитектура и строителство 4.0, Rebuild добавя и други събития, които го правят задължително място за всеки бизнесмен или професионалист в сектора на строителството и интериорен дизайн.

За контакт и повече информация – Борджа България.

Вижте също...