pixel

Ursa Acoustic панел – изолация за по-добро бъдеще

Ursa

Отговаря ли Вашето помещение на изискванията за звуков комфорт?
Наясно ли сте с въздействието на шумовото замърсяване от ехо и неговия ефект върху човешкото тяло?

Колкото повече време прекарваме в закрити пространства, толкова по-важно е те да са подходящо акустично третирани. Основно ще се съсредоточим върху ехото, тъй като то може значително да повлияе на качеството ни на живот.

Ursa

Вместо скъпи и отнемащи време ремонти, вече можем да използваме Ursa Acoustic панел за подобряване на комфорта в стаята. Тъй като акустичните панели Ursa съдържат минерална вата, те ни осигуряват значително намаляване на ехото, което не можем да постигнем с други материали.

С тази редукция те подобряват качеството на живот и намаляват стреса в дългосрочен план, причинен от използването на акустично нетретирани помещения. В допълнение, всички панели Ursa Acoustic също имат HD печат и графики, които се вписват елегантно във Вашата стая. Графиките са с HD качество и имат висока UV стабилност, което означава, че Вашето изображение ще има същото качество на цветовете в продължение на няколко години. Препоръчваме нашите стандартни мотиви на всички потребители за домашна употреба – например в хола, трапезарията, домашното студио или домашния офис.

Ursa

Въпреки това, ако желаете, можем да изпълним серия “по заявка”, като минималната поръчка е 1 панел. Това означава, че вече можете да поръчате панела Ursa Acoustic със снимка на Вашите деца, семейство, т.е. напълно персонализирани мотиви. Тази опция е особено привлекателна за компании или хотели, които разполагат с много рекламни маркетингови материали, които да бъдат представени на аудиторията. Използването на Ursa Acoustic панел като информационен материал към клиенти или външна аудитория ще предаде Вашето послание по-добре, защото самият панел изглежда перфектно и предаването на съобщението по този начин е много по-ефективно. С поставянето на акустични панели Ursa Вие не само ще премахнете ехото, но и ще поставите във Вашия интериор основен естетически акцент, което значително ще подобри комфорта в помещенията, които ползвате.

Допълнителна информация за продукта и акустичен калкулатор могат да бъдат открити на сайта на Ursa.

Може да харесате още...