URSA присъства на BAU 2015

URSA

URSA взе активно участие в BAU 2015 г., изложението за архитектура, материали и системи, което се проведе в Мюнхен (Германия), между 19-ти и 24-ти януари. Мултинационалната компания за изолации имаше щанд с площ 115 кв м, на който беше показан новия корпоративен имидж, както и изложени иновативните продукти и решения на URSA – разработени за постигане на устойчиво развитие и енергийна ефективност в сградите, където са монтирани.

Според Наталия Отен, маркетинг директор на URSA Германия, “URSA активно участва в BAU 2015 г. за да задоволи нарастващите изисквания на клиентите си, които все повече търсят персонализирани решения и системи, съобразени с техните потребности”.

В допълнение към своите продукти, URSA представи и кратка история на основните си важни достижения и награди в последните седем години. Представени бяха и най-новите материали на компанията, като ASP 32 PLUS – новата минерална вата на плочи, идеална за топло- и звукоизолация на скатни покриви над гредите.

Една от най-големите атракции на щанда беше URSA Blackbox, малко фотографско студио за гостите, където да направят своя снимка и да оставят личните си послания към компанията, които бяха прожектирани по време на панаира.

За Отен, изложбата е истински успех, които се изразява в увеличения брой на посетителите, присъствали на тазгодишното издание и високото ниво на професионални контакти, направени за шест дни.

BAU 2015 представи нови материали и архитектурни системи за жилищни и промишлени сгради, както и къщи и интериори. Продуктовата гама на изложителите е класифицирана едновременно в строителни материали и продуктови области, като се обръща специално внимание на устойчивото строителство. В последното издание са участвали повече от 1900 изложители от 43 страни, в 17-те павилиона на Messe München.