pixel

Ускорено строителство с готови тухлени изолационни панели

Fertigteile Bayern

Интелигентните продуктови и системни решения, като например тухлените панели от Fertigteile Bayern GmbH, предлагат бърза помощ при изпълнението проекти. Те комбинират предимствата на модерната тухлена къща със скоростта на сглобяемото строителство и по този начин ускоряват напредъка на строителството.

Бързо и икономично

Добрата новина: строителната индустрия е готова с интелигентните продукти и системи за решаване на проблема с недостига на жилища. Например, строителството с тухлени стенни елементи е утвърдена рецепта за успех и отговор на основни предизвикателства като създаването на все повече жилищни площи за все по-кратко време, недостига на квалифицирани работници и неутралното за климата строителство.

Елементите са изработени от тухли от изпечена глина Leipfinger-Bader. Сред тях са и Coriso, пълни с минерален изолационен материал, и Silvacor, пълни с влакна от иглолистна дървесина.

Сглобяемите тухлени елементи са подходящи за изграждане на външни и вътрешни стени и по заявка се предлагат като цялостно решение – дори с интегрирани ролетни кутии и предварителна подготовка за монтажа.

Fertigteile Bayern

Елементите са с височина до 2,75 метра и дължина до 7 метра, а стената има дебелина от 11,5 до 49 сантиметра. Това дава възможност сградите да се строят в съответствие с най-високите енергийни стандарти.

Безопасно и прецизно

Тъй като се доставят на обекта в предварително сглобен вид, тухлените панели предлагат високо ниво на безопасност при работа и точност на монтажа, без да се генерират отпадъци на строителната площадка. Няма и прах, което е важно за опазване здравето на работниците. Освен това точното изчисляване на количествата и материалите гарантира надеждност при изчисляването на цената.

Снимки: Fertigteile Bayern

Може да харесате още...