pixel

Винилови плочки с комбинация от шарки

Jewels

Несложни, здрави и износоустойчиви – това са виниловите плочки iD Mixonomi Jewels от френския производител Tarkett. Който смята, че виниловите подове са скучни, греши. Проектирана от Аурелия Паоли от парижкото дизайнерско студио Beauregard и вдъхновена от шлифоването  на диаманти, колекцията се предлага в дванадесет формата и 34 цвята. Това води до безброй възможни комбинации: всяка плочка се представя за себе си, но може да се полага и като индивидуален елемент, например като централен акцент или бордюр.

Jewels

Докато колекцията iD Mixonomi, която вече е утвърдена на пазара, се състои от осем основни форми, новата серия Jewels прави разлика между дванадесет форми: Trilion, Crown, Pavilion, Asscher, Cushion, Lozenge, Trapezoid, Oblique, Baguette, Cleave, Radiant и Table. Всяка от тези форми от своя страна се състои от до 19 отделни части, които могат да се различават по цвят и по този начин предлагат необикновено изобилие от дизайнерски опции. Всички плочки в колекцията могат да се комбинират една с друга, с изключение на квадратните елементи (Cleave, Radiant, Table) и правоъгълните аналози (Baguette), които се полагат заедно.

Jewels

Виниловите плочки са устойчиви на износване, драскотини и петна. Освен това те са лесни за почистване и грижи, без вредни за околната среда и здравето фталати.

Може да харесате още...

Izolacii.eu