Влагозащита за стени с MAUERPOL®

МAUERPOL

Вече повече от 25 години немската компания MAUERPOL® е специалист в борбата с повишената влага в сградите. Предимствата на активната електрокинетична влагозащита са много – бързо изсушаване на зидарията, сравнително ниски разходи за изграждане, никакви статични рискове, по-ниски разходи за отопление и здравословен начин на живот, благодарение на сухи стени, щадящи околната среда. Допълнително предимство е, че системата не изисква поддръжка на контролера и се саморегулира, което излиза много по-евтино от конвенционалните методи и осигурява дълъг експлоатационен живот на компонентите – от блока за управление до специалните електроди.

МAUERPOL

Системата на компанията MAUERPOL® може да се използва универсално за почти всяка зидария. В обхвата на приложение се включват както частни домове, така и църкви и паметници на културата с историческа стойност. Всички компоненти на системата за изсушаване от контролното устройство до специалните електроди са тествани според немските стандарти и са изключително качествени продукти, особено подходящи за изключително дълготрайна употреба в електрофизичния процес.

МAUERPOL

Компанията работи строго съгласно строителния стандарт B 3355-2. Така системите MAUERPOL® винаги предоставят на клиентите си максимално качество и безопасност. Електрофизичният метод чрез въвеждане на електроди за изсушаване на влажната зидария и предотвратяване на възникваща влага е познат в техническата област и успешно се прилага от много години.

За повече информация – МAUERPOL®

Вижте също...