pixel

Webercolor architect – приложението, с което става лесно

Saint-Gobain

Никой не познава по-добре вкуса Ви от Вас самите. Бъдете архитект на собствената си фасада!

Вашето ръководство за избор на цветове за фасадата Ви. Този инструмент ще Ви помогне да намерите всичко необходимо за цветовете и техните комбинации.

Използвайте нашия симулатор, за да откриете перфектния завършек на Вашата фасада.

Фасадата на всяка сграда може да има дълготраен живот, така че е важно да изберете правилните текстура, покритие и цвят, за да допълва перфектно Вашия стил. С цялата ни гама от финишни покрития и цветове вие имате на разположение голям избор, когато става въпрос за проектиране на перфектната фасада за Вашия дом. От изчистени и модерни цветове до иновативни решения, ние Ви предлагаме нещо, което да подхожда на всеки.

Откъде да започнете?

Saint-Gobain

Основните инструменти, с които архитектите разполагат при създаването на атрактивна фасада, са цвят, форма и текстура. Техните решения обаче се основават главно на идеите, идващи от собствениците на всяко конкретно жилище.

От къде можете да почерпите идеи?

Накратко, отвсякъде. Избраният от Вас цвят може да бъде повлиян от заобикалящата Ви среда – съседни имоти, природата наоколо, как е проектиран и оформен дома. Помислете как бихте искали да изглежда Вашия дом и как да се чувствате в него. Може би искате домът Ви да е в крайбрежен стил, да носи усещане за уютен, рустикален дом или пък да изглежда съвременен и авангарден. Всеки стил има определена цветова схема, която можете да използвате. Ако желаете определени части от него да се открояват, в този случай изберете контрастен цвят, който да бъде акцент на фасадата. Добре е да помислите предварително при избора на фасада, тъй като тенденциите се променят непрекъснато. Завършването на фасадата е голямо начинание, мазилките на Saint-Gobain Weber имат дълъг живот, така че трябва да сте сигурни, че сте избрали цвят, който издържа теста на времето във всяко едно отношение.

Saint-Gobain

Използването на комбинация от алтернативни материали може да предложи страхотна визуална привлекателност и да помогне на съвременните домове да изглеждат по-уютни. Можете да използвате метална облицовка, дървен материал или може би тухли, керамични плочи или камък. Който и вариант да изберете, всеки предоставя възможност за обогатяване на обикновената фасада заедно с избрания от Вас цвят на мазилката.

Saint-Gobain

Изборът е Ваш. Намирането на перфектната цветова комбинация за Вашата фасада носи оптимизъм за бъдещето на Вашия дом, а Вие имате на разположение огромен избор с нашата богата гама от цветове, мазилки и иновативни решения с камък и керамични плочи. Просто качете снимка на сградата, изберете кои части от изображението да бъдат оцветени и кои от опциите да приложите към всяка част.

За повече информация – Saint-Gobain Weber.

Може да харесате още...