pixel

Ytong и Multipor в търсене на своя баш майстор

Ytong Multipor

Безплатно обучение и игри с награди очакват всички сръчни мераклии от „Задругата на майстора”.

Ytong и Multipor стартират кампанията „Задругата на майстора”, която ще се проведе в редица български градове, а началото и ще бъде дадено на 24 юли (четвъртък) едновременно в Пловдив и Шумен. След това инциативата ще мине и през Варна (25 юли), Смолян (29 юли) и Кърджали (31 юли).

Основната цел на инициативата на Ксела България, част от немската Xella Group, е да запознае професионални строители и майстори с тънкостите на работата с блокчетата за зидария Ytong и минералните топлоизолационни плочи Multipor.

За целта специалисти от компанията, която през 2014 г. отбелязва своята 20-годишнина на родния пазар, ще запознаят всички желаещи не само на теория с качествата и предимствата на материалите, но и на живо ще демонстрират практически как се работи с тях. От съществено значение за извършване на качествената работа е именно правилното използване на продуктите и тяхното коректно приложение. След завършване на безплатното обучение, всеки участвал ще получи удостоверение за сертифициран майстор на Ytong и Multipor.

Xella

Това обаче не е всичко, тъй като организаторите са приготвили редица изненади и награди за майсторите, които ще се включат в инициативата. Те ще се надпреварват в игра, от която ще си тръгнат с награди и ще докажат кои са Баш-майсторите в своите градове.

Голямата награда ще бъде решена в томбола, а победителят в нея ще спечели ваучер за пазаруване в онлайн магазина за специализирани инструменти за работа с Ytong и Multipor – shop.ytong.bg. Освен големият приз, ще има и много други, по-малки, но също толкова атрактивни награди. Всички участници в събитието ще имат възможност да се възползват от специална отстъпка за покупка на материали Ytong и Multipor в деня на обучението.

Основната цел на събитието обаче, остава всеки присъстващ, без значение дали професионалист или любител, да научи нови неща в областта на строителството, да усвои нови техники и да изяви най-доброто от себе си в бъдещата си работа.

Програма на „Задругата на майстора”*:

24 юли – Пловдив – 10:00 часа – хипермаркет Алати

24 юли – Шумен – 10:30 часа – Стройкомплект-Г

25 юли – Варна – 10:30 часа – хипермаркет Алати

29 юли – Смолян – 09:00 часа – хипермаркет Чечосан

31 юли – Кърджали – 09:00 часа – хипермаркет Васмар

*Очакват се и още градове да бъдат включени в турнето през август.

Ytong в България
Производство на Ytong в България започва през 1994 г. Ксела България ЕООД, част от Xella International, е единственият производител на продукта у нас. Ytong се произвежда от екологично чисти суровини – пясък, варовик, гипс и вода. Производствената технология е ориентирана към снижаване на енергоемкостта и допринася за запазване на екологичния баланс на планетата. Ytong е подходящ за жилищни, административни, индустриални и селскостопански сгради.

Multipor се произвежда в Германия от 1999 г. и за този период са изолирани повече от 4 млн. кв.м площ.

През Септември 2012 г. Ксела България започна производство на новите минерални топлоизолационни плочи Multipor в завода на фирмата в гр. Добрич като това е единствената производствена база в света, освен заводите в Германия. Новите топлоизолационни плочи Multipor съчетават в себе си свойства като твърда структура, пожароустойчивост и паропропускливост – комбинирани единствено в този продукт. Новият материал е подходящ за вътрешни и външни изолации, както и за изолация на тавани на подземни помещения и гаражи. За производството на минералните плочи се използват само екологично чисти суровини при нисък разход на енергия.

Xella International GmbH е една от най-големите компании за строителни материали на немския и европейския пазар със седалище в Дуисбург, Германия. Xella International осигурява работа на над 6 700 сътрудници в 90 завода в 19 страни по света.

Xella International продължава да разширява своята дейност, като заводи за производство на Ytong вече са открити и в близост до Москва, Пекин, както и в Мексико.

Официален сайт: www.ytong.bg

Може да харесате още...