YTONG отпразнува своя 25 годишен юбилей в България

YTONG
С тържествен коктейл на 17.05. тази година ‘’КСЕЛА България’’, заедно със свои партньори, приятели и съмишленици, отбеляза 25 години в България. Водещ на събитието беше посланикът на марката Драго Симеонов.

Продуктите носещи най-старата регистрирана търговска марка в света на строителните материали вече 25 години са в България.

Управителят на Ксела България, Борислав Дивизиев благодари на всички дългогодишни и настоящи партньори на компанията, както и на своите служители и поздрави гостите с добре дошли.

Xella Ytong

Xella Ytong

Xella Ytong

Управителите – д-р инж. Ивайло Петров и Борислав Дивизиев, и финансовият директор Чудомира Канева разрязаха празничната торта.

Xella Ytong

Xella Ytong

За доброто настроение на гостите се погрижиха струнен квартет ‘‘София‘‘, балерините от Софийската опера и Неповторимият Васил Найденов, който изпълни най-големите си хитове!

‘’Ксела България’’ е дъщерно дружество на Xella Baustoffe GmbH, водещ световен производител на строителни материали като варо-силикатни тела за зидария SILKA, блокове от клетъчен бетон YTONG, минерални топлоизолационни плочи Multipor и много други. Приоритетните направления, в които компанията работи, са енергийната ефективност, опазването на околната среда и създаването на сгради, които осигуряват високо качество на живот.

Вижте също...