Semmelrock представя първото издание за тази година на Профи-клуб 2019

Semmelrock
Първото за сезона издание на Semmelrock “Профи-клуб” се проведе в произведствената база на компанията на 10 май. Поканени бяха професионалисти, работещи с продуктовата гама на Semmelrock, от цяла България. В програмата на обучението бяха включени темите: системни решения, Bradstone, ARTE сегментен паваж.

Semmelrock
Партньор на Semmelrock в това издание на  “Профи-клуб” беше фирма Баумит България, която презентира водопропускливи дренажни разтвори. Екипът на Баумит запозна аудиторията с възможностите на серията „Гала“, специално разработена за градина и ландшафт.

Semmelrock
Най-новите системни решения и продукти в портфолиото на Semmelrock stein + design, бяха представени от специалните гости от Semmelrock International GmbH, г-н Йост Йоахимсен и г-н Душан Кохари. Участниците се запознаха с качествата на допълнителни продукти и аксесоари като системата за изграждане на градински стъпала Modulesca, порцелановите плочи Airpavе, почистващите и импрегниращи препарати Finalit, фугиращия пясък Stones Eco. В категорията на премиум и Bradstone продуктите бяха представени най-новите попълнения в серията Bradstone Lias, Bellamonte и други.

SemmelrockSemmelrockSemmelrock
Последва практическа част, в която екипът на “Баумит България” показа на живо презентирания в теоретичната част метод на работа с дренажен разтвор  Баумит ГАЛА. Демонстрирани бяха Гала Дрейнс в комбинация с плочите ASTI Colori. Голям интерес сред профисионалистите предизвика специално подготвената за събитието мостра, която показва водопропусклива система от настилка и фугиращ пясък Stones Eco, върху дренажен разтвор Гала Дрейн. Всички можаха да се убедят на място в бързото и безпрепятствено оттичане на попадналата върху настилката  вода. Така системата предотвратява покачването на капилярната влага, която предизвиква впоследствие варовикови изцветявания и поникване на трева между настилката.

SemmelrockSemmelrockSemmelrock
За да отговори на засиления интерес към фамилията ARTE, Semmelrock демонстрира и възможностите на настилките ARTE 8 и ARTE 10. Специално внимание беше обърнато върху шаблона, разработен за да улесни монтажа на настилките ARTE 10 и ARTE 8. След като се запознаха с процеса на производство на бетонови изделия, всички участници в събитието получиха сертификати.

SemmelrockSemmelrock
.

Вижте също...