pixel

Заредена с добро настроение атмосфера от Max Exterior

Fundermax

Животът в приятна атмосфера става все по-важен в днешно време и панелите на Fundermax могат да допринесат значително за това. Благодарение на широката гама от цветове и декори, архитектите винаги ще намерят подходящ декор за оптималния дизайн.

Fundermax може да предложи широка гама от модерни декори – независимо дали става дума за ясни линии или динамични структури. Можете да избирате между топло масивно дърво или по-изчистения ърбън стил.

Външните панели Max Compact са подходящи за всички приложения на открито, тъй като имат отлични свойства – устойчивост на атмосферни влияния, UV устойчивост, издръжливост, удароустойчивост и др.

Fundermax

Можете да проектирате вентилирани фасади с всички обичайни подконструкции, да изберете скрит или видим монтаж, да произвеждате градински мебели, да облицовате балкони, да оборудвате спортни игрища и много други. Като слънцезащитни елементи панелите Max Compact Exterior могат лесно да бъдат фрезовани в определена форма или да бъдат изрязани, за да прониква повече светлина. И това без допълнително запечатване на ръбове. С четирите формата панели с различна дебелина винаги получавате компонент на изгодна цена. За подобряване на външния вид се предлагат повърхности като Glanz или Sky.

Може да харесате още...