Acrycolor Tonachino – новата фасадна мазилка от Мапеи

Mapei

Мартин Стоянов е технически мениджър в Мапеи България почти от създаването на компанията. Мартин е преминал редица технически обучения и тренинги и ръководи екип от трима продуктови специалисти и трима технически инструктори.

Вече почти 10 години той и неговият екип предоставят решения на строителните обекти в България, стъпвайки на международния опит на Мапеи.

Той познава продуктите и техните характеристики в детайл, следи внимателно световните тенденции и спомага за навлизането на иновативните продукти на компанията в България.

Днес, той ни разказва за предимствата на новата мазилка Acrycolor Tonachino, която има безспорни предимства и разбира се доказаното качество на Мапеи.

Mapei

Ако ви предстои избор на мазилка, не се колебайте да се доверите на Acrycolor Tonachino. С новата цветна мазилка на акрилна основа, на Мапеи, която има  драскана структура, ще получите нова премяна за сградата.

Acrycolor Tonachino се предлага в 110 цвята без оскъпяване, има по-ниска разходна норма и е устойчива на мухъл и плесен, което я прави изключително подходяща за районите с висока влажност. Продуктът е лесен за нанасяне. Наличен е в зърнометрия 1,5 мм, в 25 кг кофа.

В периода от 3 юни до 3 юли Acrycolor Tonachino е в промоция, всички клиенти закупили 10 кофи мазилка получават брандиран гащеризон.

Mapei

Можете да използвате Acrycolor Tonachino за защита и декорация както върху вътрешни, така и върху външни повърхности или като част от топлоизолационна система Mapetherm, а също при обновяване на стари мазилки и боядисани повърхности с добро прилепване.

Acrycolor Tonachino е изключително гъвкава и прилепва добре към съществуващите покрития. Продуктът защитава основата от химичните въздействия благодарение на способността си да отблъсква водата и я прави по-устойчива на въздействието на UV лъчи, осигурява нейната здравина и стабилност за дълъг период от време.

Mapei

Препоръчвам Ви да следите полагането на мазилката да се извършва на суха и здрава основа при температура от +5ºC до +30ºC и относителна влажност на въздуха под 80% за постигане на отлични резултати.

Важно е да знаете, че не трябва да се допуска полагане на материала ако предстоят валежи, както и  върху фасади, изложени на пряка слънчева светлина (можете да защитите фасадата си като разпънете предпазна мрежа върху скелето), както и при наличие на силни ветрове. Обърнете внимание и на защитата на съседните участъци, които няма да бъдат обработвани с продукта , като например прозорци, врати, плочки и др.

Мартин Стоянов и техническият екип на Мапеи с радост ще отговорят на вашите въпроси!

 Мартин Стоянов: 0879 959 560, [email protected].

 Красимир Възгечев: 0876110040, [email protected].

 Николай Желязков: 0877090669, [email protected].

 Марияна Илиева: 0876457958, [email protected].

Вижте също...