Участието на Мапеи в изграждането на нов лот на метрото

Martin Stoyanov

Мартин Стоянов е технически мениджър в Мапеи България почти от създаването на компанията. Мартин е преминал редица технически обучения и тренинги, ръководи екип от продуктови специалисти и технически инструктори. Той познава продуктите и техните характеристики в детайл, следи внимателно световните тенденции и спомага за навлизането на иновативните продукти на компанията в България.

Мартин Стоянов и екипът му спомогнаха за участието на Мапеи в изграждането на бъдещата отсечка на метрото в София.  Да бъдеш част от такъв мащабен проект е изключителна отговорност и затова доверието към Техническия отдел на Мапеи е висока оценка за нас.

Продуктите на Мапеи покриха всички изисквания и бяхме избрани за партньор и доставчик на този обект. Сигурността и материалите при изграждането на отсечката на метрото са с висок приоритет, затова беше необходимо да използваме специални продукти, разработени в лабораториите на Мапеи за специфични цели.

Mapei

От тези отличени продукти използвахме суперпластификатори на Мапеи за бетон, специален продукт, който предпазва тунела от навлизане на подпочвени води. Също така използвахме инжекционен разтвор и разпенващ агент.

Mapei

Детайли за използваните суровини и участието на Мапеи в изграждането на метрото:

Това не е първият подобен проект на Мапеи. През 2018 година Мапеи Мексико взима участие при доставката на репарационни материали и добавки за подземното строителство за железопътна отсечка между Мексико сити и Тулука. Мапеи е взел участие и в изграждането на метрото в Швейцария, също така в Доха, Катар, Москва, Русия и редица други тунели и метро станции.

Mapei

След успешното участие на Мартин Стоянов и екипът му в този мащабен проект, те утвърдиха своите знания, години натрупан опит, както и това, че продуктите на Мапеи са с доказано качество. Те отлично познават  продуктовите характеристики след като повече от 10 години предоставят решения на строителните обекти в България, с амбицията технологията да достигне до ръцете на нашите клиенти.

Ако имате въпроси относно строителни дейности, които сте предприели, може да се обърнете към Техническия отдел на Мапеи:
Мартин Стоянов: 0879 959 560, e-mail: [email protected].
Мариaна Илиева: 0876457958, e-mail: [email protected].
Николай Желязков: 0877090669, e-mail: [email protected].

Участието на Мапеи при изграждането на новите отсечки на софийското метро, доказа за пореден път, че сме готови да отговорим на предизвикателствата на всеки тип строителство независимо дали става въпрос за вашия дом или изграждане на метро.

Вижте също...