Ardex представя Betonimage – иновативни решения за бетонова визия

ardex

Ardex представя системата за дизайн – Betonimage®. Системата подчертава цвета на бетона в разнообразни варианти и различни техники, както за подове, така и за стени. Според собствените представи Вие сами избирате структурата и създавате ефекти. По този начин на стената има много повече от цвят – уникален дизайн, който придава оригиналност на сградата. Разнообразието от продукти предлага неизброими възможности за интериорни решения с индивидуален дизайн.

Изкусно фини бетонови повърхности

ardex

Ardex B 10 е фина шпакловка за изравняване на стени и тавани с уникален дизайн на бетон.

ardex

С нея се заглаждат, коригират и шпакловат бетонови повърхности, запълват се фини пукнатини и пори.

ardex

С Ardex B 10 се извършва финишно шпакловане след козметика на бетона с дебелина на слоя от 0 до 3 мм.

ardex

Изключителната устойчивост позволява както вътрешно така и външно приложение.
Подходящи комбинации с Ardex F 3 и Ardex А 46.

Бетоновата визия може да бъде пресъздадена и с модерната система Pandomo®. Ardex разработи декоративната шпакловка Pandomo® K3 в сив цвят. За изработване на представителни, нестандартни подови повърхности с умерено натоварване, като например жилища, кафенета, ресторанти, магазини, изложбени зали и др. За да пренесете неповторимата повърхност по стените и таваните разработихме и шпакловъчната маса за декорации Pandomo® W3 в същия сив цвят. Тя втвърдява и изсъхва бързо и е бедна на напрежения.

ardex

Betonimage® допринася за завършения вид на Вашия дом или офис. Тя придобива все по-голяма популярност и е предпочитаното решение на архитектите.

Ardex предлага разнообразие от продукти, с които да постигнете желаните бетонови повърхности и ефекти:

Шпакловка за чисти подове и стълби с Ardex A 45 и Ardex A 46.

ardex

Сиви циментови шпакловки за запълване на дупки, бързо изглаждане на неравности и изравняване на хоризонтални и вертикални бетонови повърхности, стълбищни стъпала и площадки. Благодарение на своята устойчивост, разтворът Ardex A 45 е особено подходящ за възстановяване на износени и повредени стълбищни стъпала. С него могат да се изравнят и нивелират стъпала за стъпване и за сядане.

Нивелиране на подови повърхности с тънкослойната замазка Ardex K 80.

ardex

За изработване на използваеми слоеве в индустриални области на закрито. Тя е идеалното крайно покритие за избени помещения, спортни зали, предверия, тавански подове, гаражи и складови помещения. Характеризира се с изключително висока якост и бързо достигане на годност за ходене и натоварване Ardurapid® – ефектът гарантира пълно кристално свързване на водата и бързо изсъхване. Ardex K 80 е без пукнатини и при дебели слоеве до 50 мм. За външно приложение се използва Ardex K 301.

Импрегниране
Lithofin Fleckstop W е специален водоразтворим импрегнатор, който намалява хигроскопичността, предотвратява проникването на вода, масла и мазнини и образуването на петна. Той прониква в порите на повърхността и веднага образува в капилярите много тънък, невидим филм. Lithofin Fleckstop W служи за поддръжка на чувствителни на петна повърхности като подови настилки в кухни и трапезарии, както и маси, работни плотове и др. Повърхностите могат да бъдат полирани, фино шлифовани или груби.

За повече информация – Ардекс.

Може да харесате още...