Бъди в крак с времето с новото приложение „Semmelrock Garden Visions“

Научете как бързо и лесно да визуализирате идеите си! 

Създайте сами дизайна на Вашата градина!

В края на месец октомври за първи път пред гостите на “Pret a Porter 2018” беше представена най-новата технологична придобивка разработена специално за клиентите на Semmelrockмобилното приложение „Semmelrock Garden Visions“. Приложението дава възможност на клиентите да създадат най-подходящата визия за своето кътче за отдих в удобството на своя хол или градина, без да губят време или да зависят от някого. Единственото усилие, което се изисква от потребителя е да инсталира приложението, да избере България в менюто за инсталация и да се забавлява. Тази нова апликация е свобдно достъпна и подходяща за всички мобилни устройва работещи с Android или iOS. Може да бъде изтеглена от Google Play или App Store безплатно.


КАК РАБОТИ ПРИЛОЖЕНИЕТО? 


1. Изберете снимка на пространството, което искате да визуализирате от фото “галерията” на Вашето устройство.


2. Маркирайте пространството.


3. Изберете настилка с подходящи дебелина, повърхност и цвят. Готово! Приложението ще визуализира настилката върху избраното от Вас пространство.


4 .Запазете визуализацията и я споделете, чрез приложенията на Вашето устройство. 


В „Semmelrock Garden Visions“ ще откриете продуктовия каталог на Semmelrock, както и контакти на дистрибуторите.

Semmelrock Ви напомня, че „Semmelrock Garden Visions“ не изчерпва необходимостта от консултация със специалисти при реализацията на Вашия проект.

Повече от Pret-a-Porter 2018 може да видите тук