Rockwool ще въведе нова онлайн платформа

Хората очакват повече от компаниите и техните марки днес.

Навлизането на нови технологии и потребностите на по-младите поколения променя начина, по който компаниите общуват със света. Основен начин да се отговори на очакванията на многото заинтересовани страни на всяка организация е да се гарантира, че комуникацията е отворена, поддържаща и смислена. За щастие иновативните цифрови решения правят комуникацията възможна, високо персонализирана и богато продуктивна.

На 20 ноември Rockwool ще въведе нова онлайн платформа, която ще промени основно начина, по който работим с всички наши заинтересовани страни. И в този процес ние планираме също цифрово да променим консервативния строителен сектор.

Това представлява първата стъпка в една амбициозна дигитална стратегия за създаване на изцяло нова, водеща в бранша инициатива за постигане на персонализирано общуване, което е едновременно задвижвано от данни и насочено към клиентите.

“Основен начин да се отговори на очакванията на многото заинтересовани страни на всяка организация е да се гарантира, че комуникацията е отворена, поддържаща и смислена.”

Rockwool е посветена на това да помага на хората да намерят търсената от тях информация – бързо, ефективно и чрез индивидуално адаптиран ангажимент. Проектирана изцяло от гледна точка на потребителя и с дълбоки познания за клиентите, новата цифрова платформа на Rockwool ще насочва ефективно потребителите към най-подходящата информация и решения с добавена стойност. Целта? Повишена клиентска удовлетвореност,  лоялност, както и ангажимент за положително въздействие върху бизнеса на нашите клиенти и в крайна сметка, върху нашия.

Новата онлайн платформа ще бъде уникална сред най-големите международни компании в Дания, тъй като ще предостави на бизнес клиентите си бизнес  с онова, което те очакват от потребителския дигитален опит. В нашия технологичен свят, клиентите все още са на първо място – независимо дали използват интернет технологиите за бизнес решения или за свободно време. Rockwool разбира, че хуманизирането на технологиите за задоволяване на нуждите и очакванията на потребителите може да бъде от полза за всички. Така че, като усвоява машинното обучение, изкуствения интелект и чат технологиите, Rockwool изгражда нова нагласа в клиентските отношения.

След като бъде напълно разработена, платформата ще събере съществуващите уеб сайтове на групата Rockwool и шестте милиона годишни посещения във всички продуктови линии и страни в една цифрова вселена: света на Rockwool на едно място.

Да, цифровата трансформация има значение за компаниите и може да промени цялата индустрия. Но има и най-огромно значение за нашите клиенти. Присъединете се към нас на 20 ноември!

Вижте също...