pixel

Безкомпромисни решения за дома от Оргахим

Casa Bella

Casa Bella – бюджетни, но безкомпромисни решения за дома от Оргахим!

Марката Casa Bella се появи миналото лято с изцяло обновена визия и се утвърди като разумно решение когато бюджетът има значение, но компромисът с качеството е немислим. За една година Casa Bella вече има силно присъствие и в репертоара на професионалните майстори и бригади. Боите на Оргахим с марка Casa Bella се утвърдиха като предпочитани за боядисване и освежаване на обществени сгради, многоетажни сгради след завършен строеж.

Новата Casa Bella е с модерна и атрактивна визия, подобрено качество и актуализирано портфолио на алкидната серия. В зависимост от потребностите си, клиентите могат да избират достъпни продукти от няколко основни потребителски категории.

Вододисперсионните бои Casa Bella са подходящи за вътрешно и външно боядисване. Вариантите за вътрешна употреба сигуряват “дишане” на стените, отлична белота на покритията и много добра устойчивост към стареене и пожълтяване. Ползването им допънително се улеснява от много добрата покривност. Екстериорните вододисперсионни бои се ползват при необходимост от защита и декорация на фасади. И в този сегмент Casa Bella изненадва с много добра атмосфероустойчивост, ниска водопоглъщаемост на покритията и, разбира се, бързо съхнене и слаба миризма.

Марката предлага и богата гама емайллаковете за дърво и метал. Предимството на емайллаковете е богатата цветова гама, която включва и цветове по RAL картел, както и избора между гланцово или полугланцово покритие.

Casa Bella представя на пазара и силиконова топлоустойчива боя. Продуктът е предназначен за декоративно защитно антикорозионно покритие на метални повърхности. Особеното тук е, че въпросните повърхности могат спокойно да бъдат експлоатирани на закрито или открито при високи температури до 650°С. Предлага се в два цвята – сребрист и графитено сив, в удобни опаковки от 250мл. Приложението му в бита е основно при боядисването на печки, кюнци и камини.

Кои са ценителите на Casa Bella? Качествата на тези решения обикновено се приветстват както от мъже, така и от дами със собствени доходи. Обикновено това са потребители на сегмента „Направи си сам“, но и професионалисти бояджии. Интересно е, че над 60% от тях вземат решение каква марка да купят в магазина след консултация със специалист – тоест доверяват се на експертното мнение и не са предубедени. Без съмнение основен критерий при избора на продукт е цената, но без сериозно отстъпление в качеството. Важно условие за предпочитанието им е и опаковката – освен всичко друго Casa Bella е с отличаващ се дизайн и удобна за транспортиране опаковка. Някак си естествено е за потребителите да я пробват.

Ето и още една причина да изберете Casa Bellaдо 29-ти май 2015г. Купете Casa Bella интериорна или екстериорна вододисперсионна боя и вземете своя подарък – валяк за разфасовка 8,5L или комплект валяк+четка+ваничка за боядисване за разфасовка 15L.

 

Може да харесате още...