pixel

Четири работни стъпки, комбинирани в един продукт

Akurit

С новата си олекотена мазилка MEP X-tra от марката Akurit, Sievert съчетава четири продукта в едно: минерално свързващо покритие, олекотена мазилка, укрепваща мазилка и мазилка за цокъл. Продуктът може да се използва по много начини и има за цел да помогне за спестяване на разходи и работно време.

Според производителя Sievert олекотената укрепваща мазилка съчетава четири работни стъпки в един продукт. Като истински универсален продукт, MEP X-tra може да се използва като минерално свързващо покритие още при предварителната обработка преди измазване, например върху ролетни кутии или върху бетонни повърхности. Продуктът отговаря и на изискванията за олекотена мазилка от тип II и за укрепваща мазилка за цяла повърхност. Освен това MEP X-tra може да се използва и като цокълна мазилка за защита на сградната тъкан.

Akurit

Тъй като с MEP X-tra за различните работни стъпки е необходим само един продукт вместо общо четири, времето за подготовка на самия обект и необходимото място за съхранение могат да бъдат намалени. Благодарение на съкратеното време за престой и сушене се елиминира и времето за изчакване между отделните работни стъпки.

Снимки: Akurit

Може да харесате още...

Izolacii.eu