Цветовите концепции на Caparol Trend за 2020 са вече тук

Caparol

Тъмно, по-тъмно, още по-тъмно: Основният цвят на Caparol за 2020-та е Carbon Schwarz (карбоново черно)!

Ако следите световните тенденции (търговските панаири и социалните нагласи), Ви е направило впечатление, че черният цвят заема централно място в голяма част от колекциите. Това е цвят, който може лесно да се комбинира с различни нюанси, структури и материали, така че да изпъкне и да създаде уникална визия в помещението.

И тъй като от черно до черно има голяма разлика, може да изберете своя черен нюанс от специалния черен картел на Caparol. В него са събрани цели 26 нюанса на тъмния цвят. А за да се вдъхновите в комбинирането му с други цветове и основи, екипът на Caparol, в сътрудничество с Института за интериорен дизайн в Hildesheim, разработи своите цветови комбинации за 2020-та, в които черното заема основно място.

Комбинациите отразяват актуалните тенденции в интериорния дизайн, предлагащи различен подход при оформянето на вътрешното пространство. Еклектиката е пълна, тъй като се смесват различни стилове от АртДеко, до азиатски и африкански елементи; животински мотиви, текстил и аксесоари изработени от естествени материали. Всички тези елементи засилват ефекта на черното и създават индивидуалност на помещението.

Комбинациите са в пълен контраст на гладките и едноцветни стени, които не успяват да създадат подобна емоция!

Caparol Trend 1: „Елегантен и мощен“

Карбоново черно в комбинация с хладно зелено и топло розе, създават усещане за елегантна и изтънчена визия на помещението. Черното е акцент, който създава дълбочина и индивидуалност на помещението.

Caparol

Caparol

Caparol Trend 2: „Спокойствие“

Пастелните тонове, в лек контраст с черното, създават усещане за покой в помещението. Без ярки и дразнещи окото комбинации. Тъмният цвят придава дълбочина на помещението и служи като свързващ елемент между отделните помещения.

Caparol

Caparol

Абсолютната противоположност е Caparol Trend 3. С усещане на екзотика колористите са комбинирани интензивни златни акценти с мастилено черно, което действа като балансиращ нюанс. Топлите тонове на кайсия и сив тюркоаз създават  лек контраст в помещението.

Caparol

Caparol

Допълващи основи

За първи път специалистите на Caparol разработиха и допълващи основи и техники, подходящи за отделните цветови комбинации. Многослойни и разнообразни лазурни покрития, както и различни структурни и линейни декоративни техники. Рисунки тип графити също са елемент, който се комбинира перфектно с различните Trend колекции.

Изберете своята комбинация и се впуснете в преобразяването на дома си. Продуктите на Caparol гарантират устойчивост и екологичност. Лесно и бързо може да промените дома си – без неприятни миризми, без вредни изпарения и с много добра покривност на цветовете.

Следете новостите в сайта на Caparol или посетете шоурума им в Манастирски ливади – изток, бл. 19, където може да почерпите допълнително вдъхновение.

Може да харесате още...