Добре дошли в клуба на професионалистите

В ролята си на водещ доставчик на качествени и иновативни решения за ландшафтно оформление, Semmelrock Stein+Design прави поредната стъпка по пътя да предложи повече. Като част от концепцията на компанията за съвместно сътрудничество с клиенти и партньори, за първи път в България тази година ще се проведе програма, изцяло насочена към развитието на професионалните павьори – ‘’Semmelrock Profi Club” (‘’Профи-клуб”).

Програмата е безплатна и има за цел да даде възможност на участниците, които заявят своето желание за участие да повишат своята компетентност по отношение на:
– най-новите продуктови решения с марка Semmelrock;
– допълнителна техническа информация и компетентност по отношение на спецификите на монтаж на изделията;
– технически решения и практически съвети;
– новите тенденции и модерни инструменти;

‘’Semmelrock Profi Club” (‘’Профи-клуб”) ще осигури на участниците възможността да:
– бъдат рекламирани на уебстраницата на организатора като „Партньор“;
– получат „Сертификат“ за преминато обучение;
– получат карта за членство в клуба на „професионалистите“, които разполагат с препоръки от „Semmelrock“.

Програмата е отворена за всички фирми, които работят в областта и имат желание да развиват професионалната си компетентност, и да разширят бизнес-възможностите си. Периодът на регистрация е отворен. Регламентът на програмата и повече информация за фирмата, както и формуляр за регистрация за участие в програмата, можете да намерите на уебстраницата на фирмата – www.semmelrock.bg. Не се колебайте дълго, периодът на подаване на регистрационни форми е отворен до 31.01.2017 година.

’Semmelrock

1. Програмата е предназначена за служители на фирми, занимаващи се с полагане на настилки, ландшафтно оформление или друг вид дейност, свързана с монтаж на изделията от продуктовата гама на ОРГАНИЗАТОРА.
2. Програмата има за цел да предостави допълнителна техническа компетентност на участниците с цел да повиши техния интерес при популяризирането на продуктовите решения предлагани на пазара от организатора Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД.
3. Всички желаещи, които отговарят на условията за участие, могат да заявяват своето желание за участие в програмата ‘’Semmelrock профи-клуб” след като попълнят регистрационната форма, публикувана на сайта на компанията: www.semmelrock.bg.
4. С попълването на Регистрационната форма всички кандидати се съгласяват с настоящите условия за участие в “Semmelrock профи-клуб”, както и с всички последващи промени, които предварително ще бъдат обявени на сайта на компанията.
5. За да получат право на участие, желаещите трябва да попълнят и изпратят по електронен път „Регистрационната форма“ в срок до 31.01.2017.
6. Селекцията на компаниите, попълнили „Регистрационната форма“, ще се проведе по следните критерии:
6.1. Фирмата, от чието име е подадена „Регистрационната форма“, да е регистрирана според изискванията на търговския закон и да е активна към датата на подаване на „регистрационната форма“;
6.2. Да предостави информация за свои обекти (референции) с продукти на Semmelrock или в същата сфера на дейност;
6.3. Да предостави препоръки от дистрибутори или клиенти с изпълнени обекти (снимки).
7. Всяка фирма може да включи за всяка сесия не повече от 2-ма свои служители;
8. Резултатите от селекцията ще бъдат обявени на сайта на компанията, като ОРГАНИЗАТОРИТЕ си запазват правото да отхвърлят кандидатите, които не отговарят на обявените условия.
9. Одобрените участници ще получат официално потвърждение за участие в програмата.
10. Участниците се съгласяват информацията свързана с провеждането на “Semmelrock профи- клуб” да бъде използвана от организаторите в медиите и да бъде възпроизвеждана за рекламни цели.
11. Участието в програмата е безплатно, както и подаването на регистрационната форма.
12. Програмата ще се проведе в рамките на един работен ден, по ред предварително одобрен от организаторите
13. Участниците в “Semmelrock профи-клуб” получават сертификат за участие в професионално обучение за полагане на настилки.
14. Регламентът за провеждане на програмата е в сила, освен в случаите на форсмажорни обстоятелства, при загуба на база данни, повреда на системата за съхранение на базата данни на участниците или при публикувани промени след старта на програмата.
12. Програмата не е предназначена за „физически лица“, които не са служители на фирма, чиято основна дейност е свързана с полагане, монтаж на продукти от продуктовата гама на организаторите или с цялостни проекти за ландшафтно оформление.

Заявете своето участие в програмата, като попълните и изпратите по електронен път Регистрационната форма на адрес: [email protected].
Краен срок за записване 31.01.2017 година.

Побързайте, местата са ограничени!