pixel

Иновативaции в строителството със Saint-Gobain

Saint-Gobain България и Камарата на Строителите в България – ОП Габрово, имат удоволствието да Ви поканят на ден на Иновативaции в строителството със Saint-Gobain в Габрово, 29.06.2021, вторник.

Saint-Gobain проектира, произвежда и дистрибутира материали и решения за строителството, автомобилната индустрия, здравеопазването и много други индустриални приложения. Разработени при непрекъснат иновационен процес, те са навсякъде около нас на местата в които живеем, работим и почиваме, като ни осигуряват комфорт и сигурност, като в същото време отговарят на предизвикателстата за устойчиво строителство и ефективно управление на ресурсите, целящи промяна в изменението на климата. Всичко това е резултат от целта на Saint-Gobain, “Making the world a better home“, която отговаря на общата амбиция на всички служители в Групата да действат всеки ден, за да направят света по-красиво и устойчиво място за живеене.

В световен мащаб, компанията е лидер в устойчивото строителство с € 42,6 милиарда продажби през 2019 г. Повече от 170 000 служители, разположени в 70 страни и ангажираност да постигне въглероден неутралитет до 2050 г.

В Габрово ще бъдат представени три от основните брандове на компанията Isover, Rigips и Weber.

Събитието се организира с любезното съдействие на Община Габрово и Технически Университет-Габрово.

Програма на Събитието

11:00 – 14:00  (срещу паметника на Васил Априлов, както и в градинката до РБ Априлов- Палаузов)  – демонстрации на различни иновативни системи и решения на Saint-Gobain, както и състезание между учениците от строителните паралелки 10-11 клас, ХII СУ „Отец Паисий“.

15:00-15:15 (Университетска библиотека ТУ –Габрово, ул. „Хаджи Димитър” 4) награждаване на победителите от състезанието на учениците.

15:15-16:30 (Университетска библиотека ТУ –Габрово, ул. „Хаджи Димитър” 4) посветен на иноваците със  Saint-Gobain и Представяне на „Габрово Тех Парк” от проф. дтн инж. Райчо Иларионов, Председател на Съвета на Габрово Тех Парк.

Може да харесате още...

Izolacii.eu