pixel

Интериорни дизайнери и майстори на стуко мазилките откриха новия представителен магазин на Adicolor

Adicolor

Популярната марка италиански мазилки Adicolor вече има представителен магазин в София. Шоурумът на изисканите декоративни мазилки беше открит официално на 29.09.2015 г., като интериорни дизайнери, архитекти и майстори на венециански мазилки имаха възможност първи да разгледат впечатляващите мострени пана на автентични рустикални мазилки, полираните до блясък венециански мазилки и покритията с модерни металикови акценти.

Adicolor

Магазинът се намира на бул. Андрей Сахаров, непосредствено до метростанция Младост 3 и работи с клиенти всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 ч.

В представителния магазин е обособен и тониращ център за декоративни мазилки и интериорни бои, което позволява клиентите да получат желания от тях продукт в избрания цвят на момента.

Експорт мениджърът на Adicolor Денис Милан пожела много успехи на магазина оттук нататък. „Радвам се, че в България имаме такъв коректен и активен партньор в лицето на Теразид„, допълни тя.

Теразид е изключителен представител за България на висококачествените италиански мазилки, които успешно присъстват в над 30 държави по целия свят.

Повече информация за неповторимите декоративни ефекти на италианските мазилки Adicolor може да намерите на www.adicolor.bg.

Може да харесате още...