Капарол предлага очарователен нов свят за декоративна визия на подове

Caparol

Caparol предлага широка гама продукти и системи,  ориентирани към бъдещето, които осигуряват сигурност на  потребителите. Независимо дали става въпрос за вземане на  превантивни мерки при ново строителство, за настилките в  индустриални и търговски сгради или за експертно и трайно  ремонтиране на стари бетони в паркинги и гаражи.

Eпоксидните системи за под вече не са скучни и едноцветни. Голямото разнообразие от цветове и продуктови комбинации, Ви дават възможност да реализирате всичките си дизайнерските идеи с лекота.

Епоксидния под е слой от смола, която след полагането си се втвърдява, придобива изключителна здравина и устойчивост на химически и битови препарати. Подходящ за различни основи – стари, нови, бетонни и циментови замазки.

Лесни за почистване и изключително атрактивни, епоксидните подове от Капарол се отличават с множество предимства:
– Устойчивост на химически препарати;
– Устойчиви на дезинфекционни препарати;
– Устойчивост на якост и механични натоварвания;
– Висока устойчивост на износване /надраскване/;
– С минимални емисии, TÜV-сертификат – изпитано и контролирано за съдържание на вредни вещества от Съюза за технически надзор, Германия;
– Разнообразен дизайн.

Поради добрите си характеристики епоксидните подове са подходящи за помещения като: промишлени, производствени и складови помещения, паркинги, хотели, търговски зони.

Благодарение на формулата с ниски емисии, проверена и мониторизирана за вредни вещества от TÜV, системата е подходяща най-вече за „чувствителни” зони, като например еднофамилни жилища, чакални, болници, детски градини, детски ясли, училища и др.

Задайте акценти и дайте на настилките нов импулс! Създайте сами своя уникална визия. С приложението на Caparol FloorDesigner може лесно да проектирате външния вид на вашия под. FloorDesigner е визуализиращ инструмент, предлага широка и разнообразна гама от възможности за декориране на пода. Можете да създадете желания резултат в проекция на виртуално поле: основния цвят може да бъде избран от колекцията FloorColor Plus, след което може да се украси с различни видове декоративни техники.

Disboxid MultiColorSystem е система за декоративно оформление на подови настилки със саморазливни продукти. Чрез пръскане на цветните чипсове Disboxid 957 MultiColor- Chips и Disboxid 948 Color-Chips Glimmer финишното покритие придобива уникална визия.

За да постигнете единствена по рода си визия може да смесите няколко цвята чипсове. Независимо дали на закрито или открито: с цветни чипсове можете да оживите всяка подова повърхност!

Caparol

CaparolРазлични цвeтове – плътни и наситени или по-фини и нежни. Шестте цветови категории Мурано, Атлас, Сиера, Леванте, Бискай и Трентино предлагат  голямо разнообразие от цветови нюанси: сиви, червени, охра, сини и зелени.

Независимо дали са едноцветни или цветови комбинации с контраст, системата Disboxid ArteFloor предлага много място за творчество.

CaparolРазлични цветове с класическото глазурно покритие, правят крайния продукт уникален. Особено подходящ за фоайета, шоуруми и луксозни търговски помещения. Дори музеи и художествени галерии се възползват от харизмата на това подово покритие.

Caparol

Системата Disboxid MultiColor съчетава висока товароносимост  на подовото покритие на Caparol с привлекателността на полираните каменни подове.

Caparol

Този цветен ефект се постига чрез комбинация с чипсовете Disboxid 957 MultiColor. Подовете са толкова ефективни, колкото и многоцветни, което води до бляскави и много висококачествени повърхности.

Caparol

Подходящи, както за вътрешно приложение, така и за балкони и фоайета. Всички нюанси на системата Disboxid MultiColor могат да бъдат стилно подобрени със златна и сребърна слюда.

Caparol

Системата Disboxid StoneColor е богата на нюанси и изключително здрава – естествено матова и добре структурирана повърхност с привлекателен вид. Каменния ефект се получава, чрез комбинация с цветни шисти, които “плуват” в повърхността, създавайки усещане за естествен камък. Техническите свойства на покритието остават непокътнати, а повърхността може да достигне до желаната устойчивост на приплъзване и оцветяване.

Подходяща за балкони, пазарни и търговски помещения, както и в индустриални зони.

Повече информация за продуктите може да откриете на www.caparol.bg или да ни посетите в шоурума  ни, където може да видите различни продуктови мострени пана.

Подовите системи на Caparol предлагат устойчивост и уникална визия в едно. Посетете ни в шоурума ни за допълнителна информация. Ако имате конкретен обект ще Ви посетим за индивидуална консултация.

Може да харесате още...