Модерните възможности на форматите

Semmelrock

Модерните тенденции в  ландшафтното оформление намират отражение, както в избора на стил, така и в умелото  съчетаване на  формати, цветове и повърхности.

Търсещите ярка индивидуалност за любимото си място за почивка, могат да го постигнат с лекота благодарение на широко-форматните плочи. Те успяват да впечатлят всеки с правите си кантове и класическа правоъгълна форма.

През 2015 г. дизайнерът на външни пространства  Semmelrock Stein+Design предлага  нови попълнения в динамично развиващата се продуктова гама.

Идеята за създаване на разнообразни възможности за комбинации между продуктите е залегнала в концепцията  Semmelrock Concept. Тази комбинативност осигурява стиловата завършеност и хармония по отношение на структури и повърхности с един дизайн с различно приложение.

Semmelrock

На вниманието на всички естети и новатори представяме Appia Antica Grande – 60×40.

Новото попълнение в семейството на плочите е препратка към класически рустикален стил. Нейната естествена визия е подчертана от хармонично меланжираната й цветна повърхност. Гамите в червено и сиво придават римски стил, който се комбинира умело с модерни архитекурни решения.

За да откриете още от богатия избор на големи формати плочи и интригуващи комбинации, разгледайте нашия каталог ‘‘Идеи за градина‘‘ 2015. Можете и да го получите при нашите партньори в цялата страна.

Ако пък желаете да видите продуктите „на живо“ и да усетите атмосферата, която ще придадат на Вашето пространство, заповядайте в нашата мострена градина, която се намира в завода на адрес: „Подбалкански път“, шосе 6 (Е871), с. Григорево, общ. Елин Пелин.

Очакваме Ви!