Нови, 365 милиметра дълги тухли от Röben

Roeben

Немската компания Röben разширява набора от възможности за дизайн с нов 365-милиметров формат клинкер. Новият голям формат първоначално ще се предлага за гамата продукти Adelaide, Brisbane и Canberra. Нов в асортимента на компанията е и клинкерът Röben Lyon. Цветовете му, напомнящи естествен камък, се предлагат във варианти „Черно“, „Пясъчно бяло“ и „Сиво“.

Roeben

Допълнително, ръчно изработената плочка Wiesmoor на Röben, както и цялата колекцията клинкери е обогатена с много нови цветове. Обогатен е и асортиментът на фирмата за плоски покривни керемиди, като те вече се предлагат във вариантите графит, базалт и естествено червено.

Roeben

В допълнение към експертните си познания по фасади и покриви, Röben има дълга традиция и в производството на керамични настилки за промишлеността и търговията, които намират приложение в автомобилните работилници, производствените зали и търговските обекти. Керамиката на фирмата е пресована от естествена глина и е изпечена при температура около 1230°C, като това я прави подходяща за много натоварени приложения, тъй като е издръжлива и устойчива на абразия, лесна за инсталиране и поддържане, има антистатични свойства, устойчива е на киселини и е устойчива на замръзване. Тези свойства правят подовото покритие особено практично за множество приложения.

Roeben

За повече информация: Röben

Вижте също...