pixel

Новият импрегниращ и запечатващ разтвор Floor Seal S за бетонови подове

Thrakon пусна на пазара новият си продукт Floor Seal S – еднокомпонентен импрегниращ и запечатващ разтвор на полимерна база с акрилатна смола, съдържащ разтворители. За импрегниране и запечатване на повърхностния слой на прясно положен или вече втвърден бетон. Цвят: прозрачен.

Клас: B1 (съгласно ASTM C 156; ASTM C 309-11).

Приложение и основни характеристики на Floor Seal S:
Thrakon– Използва се като повърхностен втвърдител и запечатка за прясно положени бетонови подове във вътрешни и външни пространства;
– Спомага за влагозадържането и равномерното съхнене на прясно положения бетонов под и предотвратява преждевременното изпарение на влагата в него;
– Удължава процеса на съхнене на бетона и намалява значително образуването на капилярни пукнатини;
– Повишава абразионната устойчивост на съществуващи бетонови подове и замазки;
– Действа като противопрахово и стабилизиращо прозрачно покритие на повърхностния бетонов слой без да оставя „филм” върху него.

Floor Seal S е готов за употреба. Ако е необходимо разбъркайте материала за 1-2 минути преди употреба с електрически миксер при ниски обороти (~300 оборота/мин.).

Thrakon

Продуктът се полага с четка, валяк или чрез пръскане. Върху прясно положения бетонов под нанесете равномерно един слой от Floor Seal S и оставете да попие добре в основата и да изсъхне.

За постигане на още по-добри качества на покритието се препоръчва да се положи и втори слой Floor Seal S след пълното изсъхване на първия слой (след 1-2 часа при +25°C).

Разходна норма: 100–200 gr/ m² (в зависимост от вида и качеството на основата).

За повече информация – Тракон България.

Може да харесате още...