Официално откриване на Международния студентски конкурс “Мулти-Комфорт” 2019 в България

За нас е удоволствие да Ви поканим да участвате в откриването на 15-ти международен студентски конкурс “Мулти-Комфорт” 2019, основан на принципите на програмата Multi-Comfort” на Saint-Gobain.

Официалното откриване ще се проведе на 9-ти ноември 2018 г. (петък) от 18:30 ч. в Център за култура и дебат “Червената Къща” (гр. София, ул. “Любен Каравелов” 15).

Темата на настоящето издание на конкурса е: “Възстановяване на връзката с града и обновяване на зоната около метростанция “Кресчензаго”, в съответствие с визията за Милано през 2030 г.”

Информация за конкурса, заданието, регистрационната форма, помощни материали и информация за концепцията на Saint-Gobain за “Multi-Comfort”, може да намерите на www.isover.bg или в международния сайт на конкурса: https://multicomfort.saint-gobain.com

Програмата на откриването включва:

1. Официално откриване: 15-та година на конкурса: развитие и предизвикателства. Победители в националния и международния етап на конкурса.
2. Saint-Gobain “Multi-Comfort”: oсновни критерии.
3. Задание на конкурса: Архитектурен преглед на заданието за проектиране.
4. Регламент на конкурса: График, лекции, журиране, награден фонд, представяне и други.

Представянето ще бъде открито от инж. Димитър Пенев, управител на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД, направления Isover и Rigips. Откриването и конкурса ще бъдат ръководени от г-н Дойчин Доцински – експерт „Мулти-Комфортна Къща”, организатор на националното ниво на студенстския конкурс „Multi-Comfort” и арх. Веселин Веселинов: съорганизатор и консултант на националния конкурс и сертифициран дизайнер на пасивни сгради.

По време на откриването думата ще получат и победителите в предишни издания на конкурса, както и реномирани университетски преподаватели, представители на университетите в България.

Вижте също...