pixel

Остават 2 седмици за кандидатстване в конкурса The City Academy Awards 2015

До 15 юни конкурсът на Академия ГРАДЪТ The CITY Academy Awards 2015 е отворен за проекти на български студенти и млади професионалисти до 30 години – архитекти и инженери.

Организаторите вярват, че Академия ГРАДЪТ има потенциала да свърже младите българи по света и затова тази година конкурсът е отворен както за възпитаници на всички български специализирани висши учебни заведения, така и на такива в Европа и САЩ. До момента заявка за участие са дали младежи от 9 държави и 20 университета.

Проектите се подават до 15 юни 2015 г. на e-mail: [email protected], след което проектите ще бъдат налични за журито на сайта на конкурса.

На 28 април първият форум в рамките на Академия ГРАДЪТ 2015 – „Градове, сгради и инфраструктура – Опитът говори“, събра на едно място студенти от всички български университети, предлагащи специалности по архитектура и технически науки, ученици от Софийската гимназия по архитектура, строителство и геодезия, преподаватели, доказани архитекти, инженери и представители на водещи компании. Участниците във форума – професионалисти с опит, представиха своята гледна точка по отношение на предизвикателствата пред архитекти, инженери и градските лидери, свързани с развитието на съвременните градове, сгради и инфраструктурни проекти.

На 15 юли т.г. в Sofia Event Center номинираните проекти ще бъдат представени от авторите им пред представители на журито на The CITY Academy Awards, след което ще бъдат наградени на официална церемония.

Може да харесате още...