Перфектната топлоизолация от Caparol

Caparol

Студено Ви е през зимата?
Образува се мухъл на фасадата Ви?
Градушката е оставила следи?
Цветът не е същият, като в деня на нанасянето му?

Качество, ефективност, устойчивост на UV лъчи, удар и огън. Една изолационна система трябва да има тези характеристики, за да оправдае вложените средства в дългосрочен план и да краси фасадата на сградата дълги години. Ако искате да бъдете сигурни, че продуктът, който избирате, не прави компромис с нито едно от тези изисквания, спрете се на немското качество на Caparol – създателите на първата топлоизолационна система от 1957 г., позната в днешни дни под името ETICS!

Caparol Carbon Edition е система, съдържаща в основата си въглеродни влакна, чрез които се постига клас 5 на удароустойчивост /удар със сила до 60J/. Това не позволява на атмосферните влияния да компрометират фасадата Ви.

Освен уникалната, непостигната до сега устойчивост на удар, карбоновите нишки гарантират дълготрайния живот на интегрираната изолационна система, тъй като осигуряват изключителна еластичност и устойчивост на термо­динамични натоварвания. Продуктите от серията Carbon­Edition притежават всички оптимални качества, гарантиращи запазването на фасадата, здрава, красива и чиста.

Вече не трябва да се притеснявате, че фасадата Ви може лесно да стане жертва на градушка, силни ветрове или други неблагоприятни климатични условия. Убедете се сами в издръжливостта на нашите системи:

Топлоизолацията на фасадата е най-ефективния начин за намаляване на разходите, но има и редица други предимства. Монтирането на професионална топлоизолационна система увеличава стойността на къщата Ви и от естетическа гледна точка.

Caparol Clean Concept®, ще запази фасадата Ви чиста и красива за дълго време.

Специалната технология от пигментни съставки и пълнители позволява на покритието да изгради решетка от миниатюрни пори на повърхностния слой, в резултат на което разпространените в околната среда замърсители не се закрепват за основата и лесно се отмиват от дъждовете или силния вятър.

Caparol

Повече от 60 години Caparol работи за усъвършенстване и оптимизиране на всеки един от елементите, така че да гарантира оптимално съчетание на работните им характеристики за постигане на най-качествен краен резултат.

Патентованият топлоизолационен материал Capatect Dalmatina е изработен на основата на експандиран полистирен с графитени перли. Той е иновативен продукт с повишени изолационни свойства и подобрена реакция на огън клас (С) по европейска норма 13501, независимо от дебелината на изолиращия панел, чиято равномерна структура предпазва шпакловачния слой от напукване.

Caparol

Важен елемент от цялостната система е и финишният слой на изолацията. Caparol се отличава с най-голямо разнообразие от довършителни продукти на българския пазар – мазилки и декоративни техники за фасада.  Здравина, UV устойчивост и безупречна разходна норма са част от елементите, с които се отличават продуктите на Caparol.

Caparol

За разлика от обикновените фасадни мазилка, продуктите на Caparol предоставят защита на структурата на конструкцията и намалява температурните колебания по стените, дължащи се на времето и сезона. Освен това, подсигурява външна защита на фасадите от влагата, която в комбинация със студа може лесно да доведе до появата на пукнатини по мазилката, което води до образуване на плесен и мухъл по външните стени.

Caparol

Caparol е единственият производител, които притежава цветови картел А1. 500-те налични цвята за фасада отговарят на най-високо качество на свързващите вещества (клас А) и неорганични пигменти (клас 1), които са устойчиви на UV лъчи и осигуряват дълготрайност във времето.

Caparol

Не се колебайте и ни посетете в новия ни шоурум в Манастирски ливади – изток, бл. 19. Специалистите на Caparol ще отговорят на всичките Ви въпроси. Може да зададете своите въпроси или коментари и във FB страницата ни.

Може да харесате още...