pixel

Подови решения с предупреждения за поведение в ситуация на коронавирус за магазини, училища, детски градини

Работата в условията на епидемия и отговорността един към друг налагат много промени и правила, за които често се налага да напомняме. Emco Bau реагира бързо на новите изисквания за сигурност и безопасност и предлага на пазара атрактивни входни изтривалки с напомнящи указания за спазване на разстояние и хигиена в силно натоварените входни пространства.

Под формата на изтривалки се предлагат подови постелки с различни мотиви и широка област на приложение – за търговски обекти, общински служби, детски градини, училища, болници, домове за възрастни хора, хотели, заведения за хранене, фирми и др.

Входните изтривалки дават ясни указания относно новите правила за безопасност, здрави са и поддържат чистота във входните пространства на сградите. На разположение са множество мотиви и размери в зависимост от нуждите и мястото на приложение.

Предупредителните постелки обещават високо ниво на задържане на мръсотия и влага, имат нехлъзгаща се нитрилова гумена подложка и не оставят следи като например използваните също с указателна цел подови стикери. Фирмата предлага и персонализирано изпълнение на килимите-изтривалки – в корпоративните цветове или брандирани с логото на клиента. Размерите също могат да варират и да бъдат адаптирани към мястото на употреба.

Може да харесате още...

Izolacii.eu