Практични решения за пестене на пространство с Rigips Habito

Habito

Много често използваме гаража като допълнително помещение, в което складираме всички нужни и ненужни вещи, за които нямаме място в къщата. Такъв е и случаят със семейство Форос от Великобритания. Техният гараж действа като пристройка към къщата и предлага пространство за съхранение на всякакви допълнителни вещи, които не могат да бъдат прибрани у дома. По тази причина желанието на господин Форос е да промени и преустрои гаража. Това ще му даде практично решение за спестяване на пространство.

Заданието изисква системите за сухо строителство, монтирани в гаража, да могат да поддържат редица тежки предмети за окачване. Нещо повече, те трябва да предлагат известна степен на гъвкавост, когато става въпрос за преместване на предметите. Семейството успява да намери и двете свойства в Rigips Habito като заместител на стандартния гипскартон.

Habito

Rigips Habito е от гамата продукти на Saint-Gobain. В повечето случаи работата с тях изисква професионална монтажна група, но с Rigips Habito това е бърз и лесен процес. Благодарение на неговите свойства можете да прекроите помещенията според вашите индивидуални потребности. Функционалността на плоскостите позволява окачването на тежки товари директно върху гипскартона, само с винтове за дърво, без да е необходимо специализирано оборудване или принадлежности.

В случая семейство Форос успяха да прикрепят към стената багажник, който държи три велосипеда, само с четири винта! В допълнение към практическите си качества, плоскостите предлагат чудесен завършек и стените изглеждат превъзходно.

Г-н Форос коментира: „Аз съм абсолютно възхитен от крайния резултат. За мен вече е много по-лесно да се възползвам от пространството, което предлага моят гараж. Rigips Habito определено надмина очакванията ми за гипскартон.”

Habito

Естеството на плоскостите Habito също така позволява по-висока степен на гъвкавост. Не само може лесно да прикрепите към стената всичко, което искате, само с помощта на винтове за дърво, но също така може да премествате елементите, без да се притеснявате, че ще повредите гипскартона. Rigips Habito е много по-здрав от стандартния гипскартон. Нещо, което е от ключово значение при създаването на специални помещения за съхранение.

Монтаж на свободно стояща предстенна обшивка с Rigips Habito

„В помещенията за съхранение вие обикновено непрекъснато се движите, премествате разни неща в търсене на нещо конкретно. Rigips Habito ви позволява да бъдете по-креативни при проектирането и оформлението на пространството. Освен това не се тревожите за каквито и да било удари, които стената може да получи, докато местите нещата“, коментира г-н Форос.

Направете среща с консултант или техник сега!

Като човек на пълно работно време, отговарящ за всички ремонти у дома, г-н Форос иска решение, което да му спести време в дългосрочен план. Ключов фактор за него при избора на гипскартон е фактът, че Habito премахва необходимостта от специализирани приспособления. „В зависимост от предмета, който ще закачате към стената, може да са ви е необходим различен брой крепежи или инструменти, но с Habito вие се нуждаете само от винтове за дърво и отверки. Това означава, че можете да монтирате нещата веднага, без да е необходимо да ходите до магазина, за да си купите нещо допълнително.“

Семейство Форос са толкова доволни от гаража си, че дори обмислят да монтират Rigips Habito в останалата част от къщата. „Използването на Habito в останалата част от дома ни ще направи някои „Направи си сам“ задачи много по-прости, особено когато става въпрос за неща като поставяне на завеси. С две деца у дома това също би означавало, че не е нужно да се тревожим за каквото и да е износване, което те могат да причинят на стените по време на игра и забавление. “

“Аз съм абсолютно възхитен от крайния резултат. За мен е много по-лесно да се възползвам от пространството, което предлага моят гараж. Rigips Habito определено надмина очакванията ми за гипскартон!”

Habito

За повече информация – Rigips.

Може да харесате още...