pixel

Сега е моментът да планирате съществените ремонти през годината

Caparol

Зимата е сезон, в който по-често се застояваме у дома. Именно поради тази причина забелязваме и дефектите, които са се появили в домовете ни.

Например това, че парното е постоянно включено, а топлината не се усеща или петната, които са се появили на стената, в следствие на почистване с мокър парцал.

Част от проблемите, като да пребоядисате помещенията, може да коригирате и през зимата, тъй като интериорните бои на Caparol са бързосъхнещи и без вредни и неприятни изпарения.

Боите с E.L.F печат гарантират безопасността на продуктите, а повторно пребоядисване в бъдеще може да си спестите с миещите се бои Latex Hygiene, Amphibolin или Indeko.

 

Санирането на жилището, от друга страна, е дейност, която е добре да се направи при положителни температури навън. Именно затова сега е точния момент да изберете качествени продукти и системи, които ще гарантират устойчивост и здравина на фасадата Ви за поколения напред.

Правилно монтираната топлоизолация е от съществено значение, за да бъде избегнато образуването на топлинни мостове, които са предпоставка за загуба на топлина. От тях страда не само семейния бюджет, но и обитателите, тъй като може да се образува конденз и мухъл, чиито спори са вредни за всички.

Caparol

На база знанията и 130 годишния си опит Caparol предлага топлоизолационни системи, които отговарят на най-високите европейски стандарти, както по отношение на топлоизолационни свойства, така и по отношение на пожарозащита.

Всяка система има своите предимства и покрива съответните изисквания.

Capatect Basic Line е топлоизолационна система с идеално съотношение между цена и качество. За изолационен материал се използва бял ЕПС, който се предлага в различни дебелини от 2 до 20 cm.

Системата Capatect Top-Line  има по-добри характеристики. За изолационен материал се използва графитения EPS Dalmatina. Лек, лесен за монтаж, с много добри топлоизолационни качества и с клас на горимост С. За финишен слой се препоръчва силиконова мазилка, която е с много добра паропропускливост и е от серията Caparol Clean Concept, при която фасадата не се зацапва и запазва блясъка на цвета си.

Capatect Minera-Line е система, изцяло с минерални продукти. Като изолационен материал се използва вата. Minera Line е клас А на реакция на огън, с много добри технически параметри, с висока паропропускливост и топлоизолационни свойства.

topka

Carbon Edition е най-висок клас топлоизолационна система, с устойчивост на механични удари /до 60J/; ударите от градушката няма да оставят никакви последствия на фасадата ви. Специалната армировъчна смес и мазилката са подсилени с карбонови нишки, което прави системата изключително устойчива и здрава. Carbosil Fassadenfarbe е фасадна боя на базата на силиконова смола, подсилена с карбонови нишки. Нано-кварцовите частици, съдържащи се в боята й придават самопочистващи се свойства, което е гаранция за чисти фасади!

Caparol

Повишете стойността на имота си и създайте здравословен микро климат у дома, като монтирате качествена топлоизолационна система!

Пълната информация за продуктите и системите.

За безплатна и неангажираща консултация може да се свържете с търговските представители на Caparol или да посетите шоурума им на място.

Последвайте и FB страницата им, за да сте от първите научили новостите.

Може да харесате още...