pixel

Semmelrock с нов продукт, който вече е достъпен на пазара

Историята на красивите и елегантни продукти с мита повърхност Pastella, започва в далечната 2009 година, когато са произведени за първи път в България от Semmelrock. Високото качество и стилната визия на митата повърхност налагат различните формати Pastella, като универсално решение, с което могат да се реализират проекти с различна функционалност. За да отговори на силния интерес от страна на архитекти и инвеститори към продукти с мита повърхност и голям формат, Semmelrock разшири семейството на Pastella с плочата Grande 60x40x8, специално произведена за площада в Бургас, с интегрирана система Einstein®. Pastella Grande комбинира естественото излъчване на митата повърхност и очарованието на правите кантове, с класическа форма. Успехът на проектите реализирани с Pastella Grande беше предпоставка да започнем серийно производство на продукта с дебелина от 5 cm подходяща за проекти с пешеходно натоварване. Pastella Grande 60x40x5 вече е на разположение на всички клиенти в търговската мрежа.

В духа на концепцията “Semmelrock Concept”, целяща да осигури на нашите клиенти продукти с еднаква повърхност и различна функционалност, продуктовата фамилия беше допълнена с плочите с голям формат. Благодарение на разнообразието от формати всички любители на изчистената картина имат възможност да внесат разнообразие в своя двор или градина двата формата плочи 60×40 и 40×40 cm.

За да откриете интересни идеи или атрактивни комбинации разгледайте каталога ‘‘Идеи за градина‘‘ 2016 или посетете нашата мострена градина.

 

Може да харесате още...