pixel

Атанас Буглов към студентите – не губете личните си ценности

Buglov

Вчера в УАСГ се проведе отворена лекция на тема: „Цената на успеха“ с лектор Атанас Буглов – управител на Винербергер и Тондах България. Събитието бе отворено за ученици и професионалисти в сферата на строителството и архитектурата. То бе организирано от Хобеликс ООД като част от техния проект „Лидерите, които строят“.

Атанас Буглов разказа за своя професионален път, като с чувство за хумор бяха разказани интересни моменти от работното ежедневие на фирмата, както и трудностите, през които е минали със своя екип. От позицията на своя опит г-н Буглов акцентира върху ключовите моменти от своето израстване в структурите на австрийския концерн Винербергер и полезните съвети, които е получил от своите наставници. Представи разбирането си за това как трябва да се развива един млад човек като специалист, какви препятствия му се налага да преодолява и какви компромиси не би трябвало да прави.

Buglov

Най-важните съвети, които управителят даде на студентите са да бъдат откровени и честни към своите колеги, както и да подхождат професионално във всеки един аспект от своята дейност.

Студентите се интересуваха от продуктите на компанията, тяхното приложение в строителството, както и от сравнителните им характеристики спрямо други конкурентни аналози.

studenti

Интерес имаше и към професионалното развитие на дипломиралети се студенти и проблемът с намирането на първата работа по специалността. Мястото на строителните инженери в компанията беше подчертано като особено ценно, понеже заедно с добрите им търговски способности, те натежават и със своите конкретни познания по материята.

Buglov

Участниците оставаха удовлетворени и оцениха ползата от такива срещи между действащи мениджъри и бъдещи специалисти.

Може да харесате още...