Отворена лекция с Атанас Буглов – “Цената на успеха”

Компаниите Винербергер ЕООД и Тондах България ЕООД Ви канят на една интересна и нестандартна отворена лекция на тема: „Цената на успеха“ с лектор Атанас Буглов – управител на Винербергер ЕООД и Тондах България ЕООД.

Събитието е отворено за ученици и професионалисти в сферата на строителството и архитектурата и ще се проведе днес в 18.30 часа в УАСГ, зала 250.

Срещите са част от инициативата “Лидерите, които строят”. Събитието се организира и провежда с любезното домакинство на Хобеликс ООД като част от техния проект “Лидерите, които строят”.

За Атанас Буглов:
Атанас Буглов е роден през 1976 г. в гр. Гоце Делчев. Завършил е „Счетоводство и контрол“ в УНСС през 1999 г. и има богат професионален опит като счетоводен и данъчен консултант. Г-н Буглов започва своята кариера във Винербергер ЕООД през 2005 г. като последователно заема позициите на Мениджър „Финанси и контролинг“, а след това Финансов директор и Прокурист. От 2009 г. до днес е Управител „Финанси и администрация“ във Винербергер ЕООД, а в края на 2014 г., г-н Буглов поема паралелно и поста на Управител в Тондах България ЕООД.